Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Smoothie Tarifi

Çilekli Smoothie Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*250 gr çilek
*2 yemek kaşığı yoğurt (sulu olmayacak)
*2 yemek kaşığı bal (Çileğinizin ne kadar tatlı olduğuna ve sizin ne kadar tatlı sevdiğinize bağlı olarak değişebilir )
*Yarım su bardağı soğuk süt
*1 top vanilyalı dondurma
*23 küp buz

Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Öncelikle çilekleri büyüklüğüne göre 23 parçaya kesip blendera atıyoruz Balı, yoğurdu sütü de ilave edip iyice parçalıyoruz (Bal yerine şeker de kullanabilirsiniz )Karışım pürüzsüz bir kıvam almalı En son dondurmayı da ekleyip karıştırıyoruz Buzları da koyup servis yapabilirsiniz İçeceğimizin kıvamı boza kıvamında olmalı, sütünü ya da buzunu fazla ilave ederseniz kıvamı bozulabilir Nane yaprağı ve çilekle süsleyebilirsiniz Ben hazır çikolata sosu ve minik pasta süsü kullandım Sıcak havalarda keyifli bir tat ve sunum ?? Afiyet olsun

Similar threads

Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *Yarım bardak soğuk süt *2 yemek kaşığı yoğurt ( yoğurt un sulu olmamasına dikkat edelim) *250 gram çilek ( 67 tane çilek) *Buz *23 yemek kaşığı bal *İsteğe bağlı dondurma Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Blendera ilk baş sıvı malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *250 gram çilek *1 su bardağı süt *2 yemek kaşığı bal * Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Çilekleri temizledikten sonra rondoda çekiyoruz içine Sütümüzden bir kahve fincanı kadar döküyoruz*Yoğun karışımımızı buz kalıplarına dökerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *10 12 adet çilek *6 yemek kaşığı yoğurt *Yarım su bardağı toz şeker Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Merhabalar, ben bu tarifi kendime şekersiz yaptım ama arzu edenler tabi ki de şekerli yapabilirler Öncelikle geniş bir kaba çileklerimizi koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *11 tane çilek (isteğe göre arttırabilirsiniz) *1 5 bardak yoğurt ve süt(ben yoğurt kullandım) *2 tatlı kaşığı bal Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Öncelikle çilekli ortadan 2 ye bölüp rondonun içine attım ardından çilekli bir iki tur çektirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *7 8 tane çilek *1 su bardağı soğuk süt *2 top vanilyalı dondurma *1 yemek kaşığı bal Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Doğrayıcı da çırpılır içine bir kaç tane buz atılır Ben kızıma yaptığım için buz koymadım Dondurma yerine yoğurtta konuluyor Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,602Mesajlar
29,707Kullanıcılar
ASSSSSADDSon üye
Üst Alt