Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Smoothie Tarifim (Harika Bir Tat)

Çilekli Smoothie Tarifim (Harika Bir Tat)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çilekli Smoothie Tarifim (Harika Bir Tat) İçin Malzemeler

*250 gr çilek
*Yarım bardak süt (miktarı kendi istediğiniz kıvama göre arttırabilirsiniz)
*2 yemek kaşığı yoğurt
*2 yemek kaşığı bal

Çilekli Smoothie Tarifim (Harika Bir Tat) Yapılışı
Sıcak yaz günlerinde sizi serinletecek, yapımı çok kolay hemde besleyici bu tarifi yapmak için karıştırma kabımıza süt, bal, yoğurt ve çilekleri

Similar threads

Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *250 gr çilek *2 yemek kaşığı yoğurt (sulu olmayacak) *2 yemek kaşığı bal (Çileğinizin ne kadar tatlı olduğuna ve sizin ne kadar tatlı sevdiğinize bağlı olarak değişebilir ) *Yarım su bardağı soğuk süt *1 top vanilyalı dondurma *23 küp buz Çilekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *11 tane çilek (isteğe göre arttırabilirsiniz) *1 5 bardak yoğurt ve süt(ben yoğurt kullandım) *2 tatlı kaşığı bal Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Öncelikle çilekli ortadan 2 ye bölüp rondonun içine attım ardından çilekli bir iki tur çektirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *Yarım bardak soğuk süt *2 yemek kaşığı yoğurt ( yoğurt un sulu olmamasına dikkat edelim) *250 gram çilek ( 67 tane çilek) *Buz *23 yemek kaşığı bal *İsteğe bağlı dondurma Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Blendera ilk baş sıvı malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *250 gram çilek *1 su bardağı süt *2 yemek kaşığı bal * Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Çilekleri temizledikten sonra rondoda çekiyoruz içine Sütümüzden bir kahve fincanı kadar döküyoruz*Yoğun karışımımızı buz kalıplarına dökerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Kiraz Ve Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *Yarım su bardağı çekirdekleri çıkartılmış kiraz *Yarım su bardağı çilek *1 çay bardağı yoğurt *2 çay bardağı soğuk süt *Buz küpleri (isteğe bağlı) Kiraz Ve Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Yazı sıcaklarında hem serinletici hem de sağlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt