Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Smoothie

Çilekli Smoothie

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*7 8 tane çilek
*1 su bardağı soğuk süt
*2 top vanilyalı dondurma
*1 yemek kaşığı bal

Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı
Doğrayıcı da çırpılır içine bir kaç tane buz atılır Ben kızıma yaptığım için buz koymadım Dondurma yerine yoğurtta konuluyor Ben evdeki yoğurt biraz sulu diye dondurma koydum Afiyet olsun

Similar threads

Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *Yarım bardak soğuk süt *2 yemek kaşığı yoğurt ( yoğurt un sulu olmamasına dikkat edelim) *250 gram çilek ( 67 tane çilek) *Buz *23 yemek kaşığı bal *İsteğe bağlı dondurma Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Blendera ilk baş sıvı malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *250 gr çilek *2 yemek kaşığı yoğurt (sulu olmayacak) *2 yemek kaşığı bal (Çileğinizin ne kadar tatlı olduğuna ve sizin ne kadar tatlı sevdiğinize bağlı olarak değişebilir ) *Yarım su bardağı soğuk süt *1 top vanilyalı dondurma *23 küp buz Çilekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *56 adet çilek *2 yemek kaşığı şeker *1 yemek kaşığı yoğurt *1 bardak süt *Buz parçaları *İsteğe göre dondurma Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Dondurma hariç bütün malzemeleri mikserde köpük köpük olana kadar çekiyoruz ,bardağa boşalttığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı soğuk süt *1 çorba kaşığı dondurma *67 çilek *1 çay kaşığı pudra şekeri ya da bal *2 kalıp buz Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Çilekler yıkanır ve kurulanır Bütün malzemeler blenderdan ya da doğrayıcıdan geçirilir Buz miktarını fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Çilekli Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *7 adet çilek *2 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt *1 çay bardağı süt *1 yemek kaşığı bal *45 adet küçük küp buz Çilekli Smoothie Tarifi Yapılışı Yoğurt, süt, çilek, bal, buz hepsi blenderın içine atılır ve köpürüp kıvam alana kadar blender ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,840Mesajlar
29,889Kullanıcılar
yusufasdfdSon üye
Üst Alt