iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 paket margarin
3 fincan un
1 litre süt
8 yemek kaşığı şeker
vanilya
üstü için:
12 kg çilek
2,5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
HAZIRLANIŞI
Margarini ve unu kavurun daha sonra şekeri ve sütü yavaş yavaş ilave ederek kaynayıncaya kadar sürekli karıştırıp ocaktan alın 25 dakika kadar mikserle çırpın, son olarak vanilya ekleyin 5 dakika kadar daha çırpın
üstü için: Çilekleri makineden geçirerek ezin içine şeker ekleyerek pişirin bu sırada 1 yemek kaşığı nişastayı sulandırıp eriterek çileğe yavaş yavaş karıştırarak ekleyin Kaynadıktan sonra bu karışımı tavuk göğsünün üzerine dökün, soğumaya bırakın
12 paket margarin
3 fincan un
1 litre süt
8 yemek kaşığı şeker
vanilya
üstü için:
12 kg çilek
2,5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
HAZIRLANIŞI
Margarini ve unu kavurun daha sonra şekeri ve sütü yavaş yavaş ilave ederek kaynayıncaya kadar sürekli karıştırıp ocaktan alın 25 dakika kadar mikserle çırpın, son olarak vanilya ekleyin 5 dakika kadar daha çırpın
üstü için: Çilekleri makineden geçirerek ezin içine şeker ekleyerek pişirin bu sırada 1 yemek kaşığı nişastayı sulandırıp eriterek çileğe yavaş yavaş karıştırarak ekleyin Kaynadıktan sonra bu karışımı tavuk göğsünün üzerine dökün, soğumaya bırakın