iltasyazilim
FD Üye
Çilekli Yalancı Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler Alt Tabanı İçin;
*2 paket burçak bisküvi
*75 gram eritilmiş margarin
Muhallebisi İçin;
*1 litre süt
*1 su bardağı toz şeker
*5 yemek kaşığı irmik
*4 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı pirinç unu
*1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri İçin;
*1 paket çilekli jöle
Çilekli Yalancı Cheesecake Tarifi Yapılışı Pratik ve şık bir tarif mutlaka denemenizi öneririm
İlk olarak robottan çektiğimiz bisküvileri bir kaba alarak üzerine erittiğimiz margarini dökerek karıştırıyoruz daha sonra fırın kabına bastırarak yerleştiriyoruz
Muhallebisi için tereyağ hariç bütün malzemeyi pişirdikten sonra kıvam alınca 1 yemek kaşığı tereyağ ekleyerek karıştırıyoruz, muhallebimiz ılıyınca tabanımızın üzerine döküyoruz
Muhallebimizi oda ısısında soğumaya bırakarak jöleyi pakette yazan ölçülere göre hazırlayarak pastamızın üzerine döküyoruz
Jölemizde oda ısısında soğuyunca pastamızı buzdolabına alarak 3 4 saat dinlendiriyoruz Afiyet Olsun
Sizde süsleme yapacaksanız buzdolabından çıkardıktan sonra yapmanızı tavsiye ederim
*2 paket burçak bisküvi
*75 gram eritilmiş margarin
Muhallebisi İçin;
*1 litre süt
*1 su bardağı toz şeker
*5 yemek kaşığı irmik
*4 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı pirinç unu
*1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri İçin;
*1 paket çilekli jöle
Çilekli Yalancı Cheesecake Tarifi Yapılışı Pratik ve şık bir tarif mutlaka denemenizi öneririm
İlk olarak robottan çektiğimiz bisküvileri bir kaba alarak üzerine erittiğimiz margarini dökerek karıştırıyoruz daha sonra fırın kabına bastırarak yerleştiriyoruz
Muhallebisi için tereyağ hariç bütün malzemeyi pişirdikten sonra kıvam alınca 1 yemek kaşığı tereyağ ekleyerek karıştırıyoruz, muhallebimiz ılıyınca tabanımızın üzerine döküyoruz
Muhallebimizi oda ısısında soğumaya bırakarak jöleyi pakette yazan ölçülere göre hazırlayarak pastamızın üzerine döküyoruz
Jölemizde oda ısısında soğuyunca pastamızı buzdolabına alarak 3 4 saat dinlendiriyoruz Afiyet Olsun
Sizde süsleme yapacaksanız buzdolabından çıkardıktan sonra yapmanızı tavsiye ederim