Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çılgın aşıklardık bizde herşey vardı

çılgın aşıklardık bizde herşey vardı
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
deli aşıklardık bizde herşey vardı Ben bir buçuk sene nişanlı kaldım 6 yıl konuştuk ne çılgınlıklar yaptık eşim ile bizim ilişkimizde herşey vardı adranalin kıskançlık(herkezde oldugu gibi) cesurluk gb bir keresinde hiç unutmam ailem eşimle konuştugumu ögrendi ve bana aile göre yasaklanmış geldi dışında çıkmak yok telefon değil ark çevresi değil oysa gelirse anne ve babanın yanında sohbet farklı odana gidemiyorsun sevdigim erkegi göremiyor konuşup dertleşemiyorum konuşmayı bırak o kolaylık dolu gözlerine baksam sadece uzak bana takviye oldugunu görsem yetecek camdan dışarı bak anne yanıdadır gece radyo dinliyorum ve sevgilim hangi kanalı hangi saatte dinledigimi bilir tam aksinede annem hiç müsamaha almaz radyodan hele ama benim dinledigim kanaldan hiçç o gece tüm uşaklı duymuştu sevgilimin aşk dolu itiraflarını ve bana olan özlemini bana ordanda o gece sabaha değin uyumayacagını ve benim iyi oldugumu bilmesi vede sesimi duyabilmesi için bana sabaha karşısında telefon getirmişti balkondan poşetle çekmiştim 3kata o gece benimde gözüme uyku girmedi ve o günden daha sonra sadece msjlaşıyorduk birde herkez uykuya dalınca konuşabiliyorduk  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt