Cilgin Dershane kuralsız eğitim olmaz deli dersane kuralsız eğitim olmaz cılgın dersane okulda dinle KURALSIZ EĞİTİM OLMAZ WWAAAAAAAAAAAAAWW Bu bir deli Dershane hikayesi Bu dershane çılgının ta kendisi Müzik son ses aç oysa herkes dinlesin Buraya gelmeyen çıldırıp inlesin Burada bütün cümbür cemaat birlikte Sebebi ders mi ve aşk ve davet Yarışta geçeriz bilgide ezeriz İşte sana deli dershane Söyle sen de söyle Yaz çiz boz tümü Bir misafir etme Kumda kumsalda Herkes tatilde Ders arasında yeniden çılgın dershane (Fuchs) Bak derhal sen buraya geldin ya Kızları görüp fazla beğendin ya Gece gündüz defalarca eğlendin ya Hayallerle kendinden geçtin ya Bizde geldik gördük kaldık ya Bu dershane çok bir deli ya Biz de burada hayaller kurduk ya Geri dönünce de sınıfı da geçsek ya Öyle veya böyle Aşksız kalınca Gece gelince Ben ışık olsam Sende pervane Kalbim defalarca senle Atıyor deli dershane Söyle sen de söyle Yaz çiz boz tümü Bir misafir etme Kumda kumsalda Cümbür Cemaat tatilde Ders aralarında bitmiş çılgın dershane Bu bir çılgın Dershane hikayesi Bu dershane çılgının ta kendisi Müzik son ses aç fakat cümbür cemaat dinlesin Buraya gelmeyen çıldırıp inlesin Burada bütün herkes birlikte Sebebi ders ve aşk ve misafir etme Yarışta geçeriz bilgide ezeriz İşte sana çılgın dershane