iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet tavuk göğsü
50 gr ıspanak
1 dilim kare doğranmış dana jambon
1 dilim kare doğranmış tavuk jambon
1 tane biber
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber
20 gr rende kaşar
2 adet domates
100 gr mantar
1 çorba kaşığı beşamel sos
HAZIRLANIŞI
Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın
Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun
1 adet tavuk göğsü
50 gr ıspanak
1 dilim kare doğranmış dana jambon
1 dilim kare doğranmış tavuk jambon
1 tane biber
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber
20 gr rende kaşar
2 adet domates
100 gr mantar
1 çorba kaşığı beşamel sos
HAZIRLANIŞI
Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın
Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun