Deli Piliç Malzemeler 1 Adet tavuk göğsü 50 gr ıspanak 1 dilim kare doğranmış dana jambon 1 dilim kare doğranmış tavuk jambon 1 tane biber 1 adet soğan Yarım nehir kaşığı karabiber 20 gr rende kaşar 2 Adet domates 100 gr mantar 1 çorba kaşığı beşamel sos Yapilis Tarifi Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.