Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cılgın Sozler

Cılgın Sozler
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cılgın Mesajşar

Kısa Cılgın Sozler

Okadar cılgın Olki Seni goren Cılgınlar Bu nekadar Cılgın Desin

Cılgın olunmaz Cılgın Doğulur

Hayata Kusme Cılgın ol Hayat Sana Kussun

Yavaş Ol heycan yapma Cılgın Ol Dert yapma

Yollar Yaş Yapma telaş

Sen Okursun ben Yazarm Sen bakarsin ben Oynarım Sen benimsin ben hayatınım

imza Koyma bana Sozlerimde Nokta olursun

Bana Şekilli unLem işaretleri Koyma unLemi Patlatırım Suratına

Aşk Bir Buz'dur Herkeze Gosterme Aşkını Erir

Seni Seviyorum Derken Hep Yanımdan Guzel Kızlar Geciyor Konsantre Olamıyorum

Seviyorum Seni Hafta ici hergun

Aşkı 1 omur Seninle Yaşayıp 2 Omurde balayına gitmek istiyorum bebeğim

Hayatla Oyun Oynuyorum hep Duşeş Atıyorum Kendimi Seviyorum

Sabahları Gulum oğLenleri Sumbulum Geceleri Kakdusumsun

Senin Yanında Dijital Saatim Zamanı Hemen Bitiriyor aşkım

Seni Duşununce hayalin geliyor Aklıma Kokun Burnuma sonraa neyse gerisini solemiyim ortam musait değil iyi geceler aşkıma

Similar threads

Cılgın Sozler Kısa Cılgın Sozler 2019 Yavaş Ol heycan yapma Cılgın Ol Dert yapma Yollar Yaş Yapma telaş Sen Okursun ben Yazarm Sen bakarsin ben Oynarım Sen benimsin ben hayatınım imza Koyma bana Sozlerimde Nokta olursun Bana Şekilli unLem işaretleri Koyma unLemi Patlatırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cılgın Mesajlar 2019 2019 Cılgın Sozler kopeklerle uğraşacak vaktim olsaydı weteriner olur once seni tedavi ederdim Bazı insanları tanıyalı hayvanları sever oldum Hayallerimiz milli piyangoya benzer ya tutar ya tutmaz AğLaRSa AnaM ağLaR Gerisi PLayBacK yapaR Aşk ugruna olmek ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Manyak Sozler,Mesajlar Kısa Manyak Sozler Uzun Sevdaların ozet adamıyım aşk kitabında acıklamada tek sen yazıyorsun yazarı ise hayat Oldu Aşkını Anlatmak istiyorsan bana Korkma Gozlerime Bak Sevgiyi yaşamak istiyorsan benimle korkma yarınlara benimle bak Yarın Mutlu olacakmıyım diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kucuk Sozler Kucuk Sozler Kısa Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dunya Kurdum kendime kucuk ama huzurlu seninle Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Aşk Yaş tanımaz Kucuk Buyuk hangi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kucuk Sozler Kısa, Kucuk Guzel Sozler, Kucuk Sevgiler buyuk aşkları buyuk aşklar ise destanları yazar Yarınımı bekliyorum seninle kucuk sevgiler buyuttum senin icin kalbimde Damarlarımdaki Kan, Sozlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim Seninle 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,876Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt