Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cin fikirli ne demek

Cin fikirli ne demek
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cin fikirli nedir, Cin fikirli ne demek, Cin fikirli anlamı, Cin fikirli deyiminin acıklaması

Cin fikirli : Zeki, cok kurnaz, her zaman kendi cıkarını kollayan, cok anlayışlıEndişelenmeyin; o cin fikirli, o işin de ustesinden gelecektir

Similar threads

Cin Fikirli Deyiminin Anlamı Nedir Cin Fikirli Deyiminin Acıklaması Cin fikirli Zeki, cok kurnaz, her zaman kendi cıkarını kollayan, cok anlayışlı Ornek: Endişelenmeyin; o cin fikirli, o işin de ustesinden gelecektir
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
KURNAZ nedir, KURNAZ ne çağırmak, CIN FIKIRLI anlamı, KURNAZ deyiminin açıklaması CIN FIKIRLI : Akıllı, fazla açıkgöz, her zaman kendi çıkarını kollayan, fazla anlayışlıEndişelenmeyin; o kurnaz, o işin de üstesinden gelecektir*
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Acık fikirli anlamı, Acık fikirli nedir, Acık fikirli: Olayları, gelişmeleri, yenilikleri iyi anlayıp gereği gibi karşılayan; duşunduğunu olduğu gibi soyleyebilen kimse Bu toplumun acık fikirli insanlara duyduğu ihtiyac, bugun daha fazladır
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Cin carpmışa donmek nedir, Cin carpmışa donmek anlamı, Cin carpmışa donmek deyiminin anlamı, Cin carpmışa donmek acıklaması Cin carpmışa donmek : Neye uğradığını anlayamayacak kadar kotu duruma duşmekBir tokatta cin carpmışa dondurdu adamı
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Butun umidim gencliktedir Sozunun Anlamı Acıklaması,Butun umidim gencliktedir anlamı nedir,Butun umidim gencliktedir anlamı,Butun umidim gencliktedir sozu acıklaması,Butun umidim gencliktedirMustafa Kemal ATATURK,Butun umidim gencliktedir sozunun acıklaması nedir? Bilindiği gibi Turk Milleti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt