Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çin takvimi

çin takvimi
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
çin takvimi bende otomatik çin takvimi hesaplama yönteminde yaşım 27 oluyor ve kız çıkıyodu aslında yıl olarak 26 yaşındayım 26 yaşa göre bakınca temmuz ayı erkek çıktı ve bebeğim erkek ultrasonda gözüktübilgisi olan cevaplarsa sevinirim ilerde inşallah bide kızım olsun istiyorum ben mesela eylül 1986 doğumluyum 2019 te 2 çocuğumu düşündüm diyelim eylül ayından sonradan 30 yaşa kadar mi çin takvimine mi bakıcam?  

Similar threads

Bebek Cinsiyet Tablosu(Çin Takvimi) çin takvimi hesaplama bebek cinsiyeti hesaplama çin tablosu takvimine kadar cinsiyet takvimi bebek cinsiyeti http:wwwpratikyemeklercombebekcinsiyettablosucintakvimiDoğacak bebeklerimizin cinsiyetini merak ediyorsanız işte bu çin takvimi bütün size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
çin takvimine kadar kaç yaşındayım hesapla ma yapabilen var mı Kızlar ben 02011988 doğumluyum buna kadar benim çin takvimine kadar yaşım kaç oluyor ? Lütfen birisi bana net olarak söylesin fazla merak ediyorum Bağzı yerler bir eklemiş bayağı yaşa bağzıları iki eklemiş bunun neti hangisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Çin takvimi 2019 2019 yılı çin takvimi hesaplaması Adından da anlaşılacağı üzere Çin Takvimi'ni Çinli'ler bundan taaa 700 yıl önce buluş etmişler ve kullanmaya başlamışlar değerli melekler Derhal sizlere bu yöntemden bahsederek nasıl yapılacağı hususunda bilgiler belirlemek istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Çin Takvimine Kadar Cinsiyet Tespit 20192019 Çin Takvimi Bebeğin Cinsiyeti Nasıl Tahmin Edilir çin takvimi cinsiyet tespit 2019 Bebeğimin cinsiyeti nedir merak ediyorum diyen anne adayları ya da henüz anne olma planı yapanlar ve keza kesinlikle onların eşleri sizlere vereceğim bir yöntemler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Çin takvimine kadar cinsiyet hesaplama 2019 1980 nisan doğumluyum erkek bebek istiyoruz baharda hamile kalmak istiyorum ne süre gebe kalabilirim? 32 yaşa göremi bakalıyım,31 yaşa göremi? Cevap: Çin takvimine tarafından cinsiyet hesaplama Çoğu Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt