iltasyazilim
FD Üye
ÇİN TATLISI
MALZEMELER
1 bardak un
1 bardak nişasta
1 kaşık pakmaya
2 adet muz
1 bardak su
HAZIRLANIŞI
Un nişasta ve pakmayayı bir kabın içinde su ile karıştırın Muzları parmak kalınlığında kesin
Kestiğiniz muzları bulamaca batırın Kızgın yağda 30sn kadar kızartınÜstüne bal dökün
İsteğe göre üzerine fıstık veya ceviz serpin
( alınıtıdır )
MALZEMELER
1 bardak un
1 bardak nişasta
1 kaşık pakmaya
2 adet muz
1 bardak su
HAZIRLANIŞI
Un nişasta ve pakmayayı bir kabın içinde su ile karıştırın Muzları parmak kalınlığında kesin
Kestiğiniz muzları bulamaca batırın Kızgın yağda 30sn kadar kızartınÜstüne bal dökün
İsteğe göre üzerine fıstık veya ceviz serpin
( alınıtıdır )