Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çin Usulü Dana Sote

Çin Usulü Dana Sote
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
500 gr dana bonfile
1 adet kuru soğan
1 adet pırasa
2 diş sarımsak
1 adet havuç
1 adet dolmalık kırmızı biber
2 adet dolmalık yeşil biber
200 gr mantar
2 yemek kaşığı margarin
5 adet bebek mısır
2 adet taze soğan
1 tatlı kaşığı zencefil rendesi
2 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı oyster sos
1 yemek kaşığı susam yağı
12 su bardağı tavuk suyu
1 yemek kaşığı acı chili sos
1 yemek kaşığı tatlı chili sos
Tuz
Karabiber

İnce dilimlenmiş etleri bir kaba koyun Az tuz ve karabiberle baharatlandırın
Soğanı ortadan ikiye kesin Kestiğiniz her parçayı da 8’e bölün Yeşil ve kırmızı biberi, iri kare olacak şekilde doğrayın Pırasayı iri doğrayın, havucu kibrit çöpü gibi kesin Mantarları da kabaca doğrayın Sarımsağı ezin Bebek mısırları uzunlamasına ortadan ikiye ayırın Taze soğanı kıyın
Bir tavaya, 2 yemek kaşığı sanayağ koyup kızdırın Etleri ekleyip 12 dakika çevirin Havuçları ve biberleri ekleyin ve 23 dakika daha çevirin Soğanı ve pırasayı ilave ederek karıştırın Sonra mantarı, ezilmiş sarımsağı ve zencefili ekleyin
Birkaç dakika karıştırıp soya sosunu, susam yağını, oyster sosunu, acı ve tatlı chili sosunu, tuz ve karabiberini ekleyin Tavuk suyunu ilave edin, sos kalınlaşana kadar pişirin Sebzeler biraz yumuşamalı ancak diriliğini de çok kaybetmemeli
Ateşin altını kapatıp bebek mısırları ekleyin Servis ederken taze soğanı üzerine serpin



 
858,507Konular
982,861Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt