Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çin Üsulu Deniz Levreği

Çin Üsulu Deniz Levreği

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Tarif Ayrıntıları







Türü :
Balık

Pişirme Süresi :
6090 dk

Pişirme Şekli :
Fırın

Zorluk :
Orta

Kişi Sayısı :
24





Tarif Malzemeleri



2 adet deniz levreği 1 çorba kaşığı soya sos (Marinasyon) 1 çay kaşığı toz zencefil (Marinasyon) 1 çorba kaşığı susam kaşığı (Marinasyon) 2 çorba kaşığı tereyağı (Sos) 1 çorba kaşığı susam (Sos) 1 çay kaşığı toz zencefil (Sos) 1 çorba kaşığı soya sos (Sos) 1 çorba kaşığı limon suyu (Sos) 1 çay kaşığı mısır unu (Sos) 1 çay bardağı su (Sos) 4 adet taze soğan (ince dilimlenmiş (Sos)) 2 diş sarımsak (ezilmiş (Sos))



Tarifin Hazırlanışı

Balıkların her iki tarafına çizik atın Marinasyon için tüm marinasyon malzemelerini karıştırın Marinasyonu balıkların üzerine dökün,yarıkların içine girdiğinden emin olun Oda sıcaklığında ağzı açık bir şekilde 1 saat bekletin Fırını 200 dereceye ayarlayın Tavada tereyağını eritinSusam,zencefil ve sarımsağı altın sarısı bir renk alıncaya kadar kavurun Ardından susamlara soya sos,limon suyu,mısır unu,su ve taze soğanları ilave ederek kısık ateşte kıvam alıncaya kadar pişirin Fırın tepsisine balıkları yerleştirin ve 200 derece de 15 dakika pişirin Balıktan çıkan pişme suyunu sosun içine karıştırın Sosla birlikte servis edin
Afiyet olsun
 
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,050Kullanıcılar
allesaliSon üye
Üst Alt