Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cinayeti anlattı tüyleri ürpertti!

Cinayeti anlattı tüyleri ürpertti!
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cinayeti anlattı tüyleri ürpertti! İki kuş geldi ve bebeğimi öldürmemi söyledi İşte bu cümlelerle başlayan itiraflar, insanın kanını donduruyor! Kağıthane'de 33 günlük bebeğini öldürdüğü öne sürülen Sümeyye D, cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi Anne Sümeyye D'nin anlattıkları tüyler ürpetti Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliğindeki işlemlerinin arından Şişli Adliyesine gönderilen Sümeyye D ile eşi Eyüp D, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çakırtaş kadar ayrı olarak sorgulandı Savcılık sorgusunun ardındaki Eyüp D bağımsızlık bırakılırken, Sümeyye D tutuklanması istemiyle Şişli Nöbetçi 2 Sulh Canice Mahkemesine sevk edildi Eşinin, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle 2003'ten beri değişik hastanelerde tedavi gördüğünü açıklayan Eyüp D, ''2008'in başlarına dek ilaçlı tedavi devam etti Eşim gebe kalınca doktorların izniyle ilaçları kestik Hamileliği süresince hiçbir hap almadı Yalnızca bir kere hastaneye terapi için gittik'' diye konuştu Eyüp D, şubat ayında çocukları Aslıhan Dilara D'nin dünyaya geldiğini belirterek, bebeğe süt verebilmek için eşinin ilaçlarını almadığını kaydetti Olaydan 45 günce eşinin, kendisine evde sesler duyduğunu ve gölgeler gördüğünü söylediğini ifade eden Eyüp D, eşini sakinleştirmeye çalıştığını anlattı ANLATTIKLARI TÜYLER ÜRPETTİ! Eyüp D, olay gecesi eşiyle saat 0230'a kadar televizyon izleyip bebekle oynadıklarını kaydederek, şöyle devam etti: ''Eşim sabahtan kalktığında, 'Kızmazsan sana bir şey söyleyeceğim' dedi Kızmayacağımı söyleyince, gidip arkadaki odaya bakmamı istedi Gittiğimde, çocuğumun ölmüş olduğunu gördüm Eşime niçin yaptığını sorduğumda, 'Gece iki kuş geldi Biri, bebeğimi şehit etmem gerektiğini, eğer şehit etmezsem gelecekte bunun sıkıntılarını herkesin çekeceğini söyledi Bunu yapamayacağımı, yavruma kıyamayacağımı söylediğimde, arkadaki odaya götür, Eyüp duymasın dediler Ben de bebeği arka odaya götürerek, yüzüne örtüyü bastırıp öldürdüm Sonradan kuş, kan akmazsa şehit olmaz deyince, mutfaktan aldığım bıçakla bebeğimin yanına gittim, fakat yapamadım O süre kuş, elinle yüzünü kapa, o zaman yaparsın dedi Ben de o kadar yaptım O şehit oldu' şeklinde olayı anlattı'' PSİKOLOJİK SORUNLAR YIPRATTI Eyüp D, eşinin çocuklara karşısında çok şefkatli olduğunu, bebeğin uykudan kalkma ihtimaline aleyhinde geceleri uyumadığını belirterek, ''Gazze'de ölen çocukları televizyonda görüp ağlıyordu 20 gün önce 'nikah yüzüğünü ve küpelerimi bozdur, o çocuklara bayrak direği, çocuklar ölmesin' dedi Ben de istediğini yaptım'' diye konuştu Eşinden davacı olmadığını vurgulayan Eyüp D, ''O, aklı başındayken canından fazla sevdiği yavrusuna kıyamaz Eşimin psikolojik sorunları var Yavruma da üzülüyorum, eşime de Allah kimseyi bu duruma düşürmesin Eşimin tedavisi için elimden geleni yapacağım ve her zaman onun yanına olacağım'' biçiminde konuştu Eyüp D, eşinin hala olayın ciddiyetinin haberdar olmadığını ve bebeğinin şehit olduğunu söylediğini ifade etti  

858,498Konular
982,040Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt