Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çingene Pilavı

Çingene Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
300350 gram çökelek(tuzlu, böreklik lor) Yarım demet maydanoz maydanoz İsteğe göre dereotu 1 kuru soğan 2 Domates 3 biber İsteğe göre salatalık 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik İsteğe göre karabiber, nane, toz kırmızı biber Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Merhabalar sizinle sahurda, kahvaltılarda hatta beş çayında afiyetle yiyebileceğiniz çok güzel bir aperitif paylaşmak istiyorum ben çok seviyorum umarım sizde seversiniz
Domateslerimizi küçük küpler halinde doğruyoruz Biberleri ve soğanı da yemeklik doğruyoruz Maydanozu da ince ince doğruyoruz Tamamını rahatça karıştırabileceğimiz bir kabın içine alıyoruz Üzerine çökeleği ilave ediyoruz Damak zevkimize göre baharatları ilave edip zeytin yağını da ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve servis tabağına alıyoruz Hepsi bu kadar afiyet olsun sevgiyle kalın

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

4 adet orta boy patates 1 adet soğan 250 gr kıyma 3 yemek kaşığı yoğurt Tuz İsteğe bağlı baharat Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Öncelikle üzeri için kullanacağımız etimizi hazırlayalım Kıymamızı kısık ateşe alıyorum suyunu çekene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
5 Adet Orta Boy Patates 1 Adet Orta Boy Soğan 2 Adet Havuç Marul Pulbiber Zeytinyağı Tuz (isteğe göre taze soğan, dere otu, nar ekşisi de ekleyebilirsiniz ) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Öncelikle patateslerimizi soyup bir tencereye alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
5 yumurta 1 patates 50 gr kaşar 1 kırmızı biber Maydanoz Tuz, pulbiber Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Patatesi, peyniri rendeliyoruz, biberi içine küçük, küçük doğruyoruz yumurtayı kırıyoruz, maydanozu ince, ince doğruyoruz tuzunu biberini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
5 orta domates 3 orta salatalık 1 büyük kuru soğan 3 dal taze soğan Zeytinyağı Tuz Beyaz peynir İsteğe bağlı üzerine çörek otu Domateslerimizi salatalıklarımızı ve soğanlarımızı doğrayıp salata kasemize alıyoruz tuzumuzu zeytinyağımızı ilave edip karıştırıp üzerine beyaz peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Haşlanmış mısır Kornişon turşusu Maydanoz Yeşil soğan Domates Kırmızı tatlı biber Nar ekşisi Zeytinyağı Kırmızı biber Karabiber Tuz Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bütün malzemeyi doğruyoruz Haşlanmış mısır, zeytinyağı, nar ekşisi, karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt