Çingene Yahnisi MALZEMELER 1 kilo kemikli parça kuzu 15 adet arpacık soğanı 2 adet havuç 3 çorba kaşığı margarin 1 adet yeşil biber 1 dere kaşığı kekik 56 adet taze patates 67 adet mantar 1 çorba kaşığı domates salçası Yeterince tuz, karabiber, maydanoz HAZIRLANIŞI Koldan parçalara ayrılmış kuzu etini, dibi kalın bir tencerede suyunu çekinceye kadar çevirin Margarini ek edip, yağ kızmaya başlayınca ayıklanmış soğanları katın Beraberce karıştırarak biraz kavurun Bir kadeh sıcak su ek ederek etleri pişmeye bırakın Etler yumuşarken doğranmış yeşil biberi, havucu, bütünüyle patatesleri, kekik ve karabiberi, mantarı, ezilmiş domates salçasını ilave ederek birazcık daha su ekleyin Etlerle birlikte pişen sebzeler de yumuşayınca ateşten alıp, servis yaparken üzerıni kıyılmış maydanozla süsleyebilirsiniz