Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cinler´e karsi atom bombasi özel KURAN-I KERIM mp3.

Cinler´e karsi atom bombasi özel KURAN-I KERIM mp3.
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamun aleyküm bu sayfayi bayagi bir gezdikden sonra üye olup faydali olmayi karar verdim Benimde basimdan cok olaylar gecti 25 sene bu varliklar ile ugrastim hatunumu´un hastaligi yüzünden hatta müslümanlari ile görüsme bile yaptim Kendileri bana geldiler ve hastaligin nasil giderecigimi söylediler ve ayrica bana bir hoca ismi verdiler O hoca vesilesiyle elhamdülillah iyi oldu o arada cokda sahtekarlara para yedirdim bir müddet sonra bana bir arkadasim bir kurani kerim verdi 12 dak süren bu kurani kerimde belli ayetler belli sayilar ile okunuyor cevremde ne kadar musallat var ise bu MP3 kuran cok iyi geldi ben bile bunlara yardim etdigim zaman bana saldiriyorlar ve bu kuran sesine fazla dayanamiyorlar Bu MP3 kurani kesinlikle cep telefonu veya pc nerede dinlerseniz dinleyin kulaklik ile dinlendiginde cok daha faydali oluyor Hatta bir keresinde birisi dinlerken dinledigi aleti duvara sert bir sekilde firlatdi ve sunlari dedi sanki beynime 5000 watt elektrik geldi kesinlikle cok faydali oldugunu biliyorum 1000 lerce kez denenmistir sabir ederek ve gözler kapali dinlendigi zaman bir atom bombasi etgisi yapiyor bende musallat varmi yokmu diye süphe duyanlarda dinleye bilirler ve kendi vücudlari takip etsinler sol kolda uyusma sol parmaklarin karincalanmasi filan olacakdir Cinler genellikle sol koldan parmak uclarindan vücudu terk ederler Bu MP3 eger bana mail atarsaniz size yollarim ins Yada asagidaki linki tiklayip indirebilirsiniz Amacim sadece faydali olmak birde sizlerden dua almak Allah hepinizin sıkıntılarını gidersin inşallah !!!

Mail: imamirabbani ET hotmail de

LÜTFEN DINLERKENKI HALINIZI VÜCUNUZDAKI KALP SIKISMASI BAS AGRISI GIBI GÖZLEMLEDIGINIZ HALLERI PAYLASALIM !!!

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt