Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cİnlerrrrrr

Cİnlerrrrrr
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cİnlerrrrrr Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar Kadin: iyi günler az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorumder Adam: Hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi kadin daha artı üzülür ve içeri girdiginde doğrusu bir vazoyu kirilmis görür Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorumder Adam: Hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana Kadin ilgiyle: Lakin caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olurder Adam: Hanfendi ben bir cinim ve 100 yildir o Vazoda hapis kalmistim, cocugunuz baştan sona özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne dilerseniz der Kadin sevinçle: Ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum keza de Paris'te Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve: Tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz süre gidebilirsiniz yeni evinize der ve ya ikinci dileginiz? diye sorar fazla lüks kiyafetler istiyorum Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve: armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazir alabilirsinizder ve üçüncü istegi sorar Kadin: En degerli mücevherleri istiyorumder Adam bir telefon konusmasi sonrasi : ok bvlgari ve tiffanyden dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz der Kadin havalara uçmustur ve adam: yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu? diye sorar Kadin merakla: Nedir? Adam: Biliyorsunuz 100 yildir bu vazodayim Kac zamandir bir kadin yüzü görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz?Diye sorar Kadin azıcık düsündükten sonradan: Niçin olmasin?der ve Sabaha değin birlikte olurlar Sabah uyandiklarinda adam: Hoş hanfendi acaba kaç yasinda?Diye sorar, kadin: 32 der Adam da: VAY BE BU YASTA HALA CINLERE INANIYOR MUSUNUZ?  

858,505Konular
982,606Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt