Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cinsel ilişkiden sonra hamile kalmak için yapılması gerekenler var mı kızlar

Cinsel ilişkiden sonra hamile kalmak için yapılması gerekenler var mı kızlar
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cinsel ilişkiden sonradan gebe kalmak için yapılması gerekenler var mı kızlar Uzun süredik bebek bekliyoruz ve duyduğum kadarı ile daha açık konuşmak gerekirse kulak misafiri oldum bu ilişkiden sonradan kadınlar bişeyler yapıyormuş gebe kalmak için yapılması gerekenler var mı ? Ben bütün olarark ateş ölçme yöntemi kullanıyorum ve zamanını tam biliyor ve geçirmiyorum Hoş birazcık kan gelmesi ve vajinada da yanma oluyor lakin cinsel ilişkiden hemencecik sonra benim bebeğim olsun diye yapacağım birşey var mı asistan olur musunuz bana  

Similar threads

İlişkiden daha sonra hamile kaldığımı nasıl anlarım kızlar ? Kızlar sitenizi uzun zamandır peşine düşüp takip ediyorum birşey sormak istiyorum Bu cinsel ilişki sonrası hamileliğin bir süresi var mı beni aydınlatır mısınız Benim yumurtlama tarihim nettir bir kaç aydır buna uyarı ediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Resimli hamile kalma pozisyonları var mı kızlar ? Arkadaşımdan öğrendiğim daha açık konuşmak gerekirse kulaktan duyduğum kadarı ile hamile kalmak için yapılması gerekenler ve pozisyonlar varmış ? Bunları bana resimli olarak atabilir misiniz ? bu vesileyle ilişkinin anında arkasında minimum 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Erken hamile kalmak için bilmeniz gerekenler Sıcacık olun,strese girmeyin Hamile kalamayacağınız korkusuna kapılmayın Adet düzeninizi takip edin, hamile kalabileceğiniz mümkün günlerde cinsel ilişkide bulunmaya itina gösterin Eşinizin sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın,hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Vajinismusum gebe kalma olsılığım nedir? vajinismuslular gebe kalırmı,vajinusmusluyum hamile kalırmıyım,vajinismuslularda gebe kalma olasılığı,vajinusmus ve hamilelik hakkında bilgiler Vajinismus hastalarında hamilelik oluşabilir mi? Vajinismus problemi yaşayan hastaların çoğunluğu hiçbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor Bir Takım çiftlerin mevcut sağlık durumu sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok Günümüzde o kadar fazla evli çift çocuk sahibi olma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt