Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cıplak Gercek Dizisi Hazal Senden Daha Guzel şarkısı

Cıplak Gercek Dizisi Hazal Senden Daha Guzel şarkısı
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cıplak Gercek Hazal'ın soylediği şarkı

Cıplak Gercek Hazal Senden Daha Guzel şarkı sozu

Kimseyi gormedim ben
Senden daha guzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha ozel
Kimselere de bakmadım
Aklımdan gecer
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha guzel

Sana nerden rastladım
Oldum derbeder
Kendimi sana sakladım
Senden daha guzel
Kimseleri de takmadım
Olsem değişmem
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha guzel

Similar threads

melekler mekanı farkı ile duman senden daha güzel şarkı sözü Arkadaşlar bu ara bu şarkı dilimden düşmüyor fazla süper Her ne kadar duman grubunu çok sevmesemde asıl şarkılarını severim Bu şarkı da onların arasına girdi Sabahleyin beri bu şarkıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Beste Kokdemir Senden Daha Guzel şarkı sozleri Beste Kokdemir Senden Daha Guzel şarkısı sozu Beste Kokdemir Cıplak Gercek dizisinde Duman'ın Senden Daha Guzel isimli şarkısını seslendirdi Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de bakmadım Aklımdan gecer Kimseyi tanımadım ben Senden daha guzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha guzel Kimseleri de takmadım Olsem değişmem Kimseyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Duman Senden Daha Guzel Duman Senden Daha Guzel şarkısı Duman Senden Daha Guzel şarkı sozu Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de bakmadım Aklımdan gecer Kimseyi tanımadım ben Senden daha guzel Sana nerden rastladım Oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Duman Senden Daha Guzel sozleri Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de bakmadım Aklımdan gecen Kimseyi tanımadım ben Senden daha guzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha guzel Kimseleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt