Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar everest sonuçları Çipsette böyle bilgi buldum acaba DDR2 destekliyor mu en fazla 4 GB
Sistemim İntel Pentium 2CPU(4CPUs) 300 GHz
Neler düşünüyorsunuz?
Anakart Özellikleri
Anakart Adı MSI P4M890MLIL (MS7255)
Veri Yolu (FSB) Özellikleri
Yol Türü Intel GTL+
Yol Genişliği 64 Bit
Gerçek Saat 200 MHz (QDR)
Etkin Saat 800 MHz
Band Genişliği 6400 MBs
Bellek Yolu Özellikleri
Yol Türü DDR2 SDRAM
Yol Genişliği 64 Bit
DRAM:FSB oranı...
merhaba arkadaşlar
Ben 256mb olan RAM'i 1gb a yükselticem
Zaten bilgisayarımda Max 1gb ram destekliyor
kısaca bilgisayarımın ozelliklerini yazıorum:
İşlemci tür : Mobil Intel® Pentium® 4 İşlemci M
saat hızı : 20 GHz
Ön Veriyolu : 400 MHz
2 seviye önbellek : 512 KB
Sistem...
Pc yi aldigim zamanlar hatta su an bile performansından şüphe bile duymadigim ati x1950 idi ama yandı tamir de ettirmeye çalıstım olmadi yapan cok azmıs zatenher neyse para durumum 200 400 tl arasi ama illaki o civarda kalmayın performans benim için cok önemli ve sadece ekran kartı tavsiyeside...
Benim tam 2 yıllık bir bilgisayarım ama bilgisayarım artık yeni oyunları pek kaldırmıyor onun için yeni parça veya donanmın eklicem bilgisayrım özellikleri aşağida yazılı SİZCE ne EKLEYEBİLİR YADA NEYİNİ DEĞİŞTİRMELİYİM
Anakart
CPU Türü DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.