Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiriş Otlu Bulgur Pilavı

Çiriş Otlu Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Çiriş Otlu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo çiriş otu
*2 su bardağı bulgur
*Yarım yemek kaşığı tuz
*2 yemek kaşığı tereyağ veya sıvı yağ
*4 su bardağı sıcak su

Çiriş Otlu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Çiriş otunuzu doğrayıp tuzlu suya koyun ve 10 dakika bekletin beklettiğiniz otunuzu derin bir tencereye koyun üzerine 2 bardak soğuk su koyup ocağınıza koyun 5 dakika kaynadıktan sonra suyunu süzün Tencerenize yağınızı koyup üzerine otunuzu koyun ve bulgurunuzu da katıp karıştırın En fazla 5 dakika kızartıp üzerine sıcak suyunuzu ilave edin Tuzunuzu katıp karıştırın ve ağzını kapatın Orta ateşte suyu çekilene kadar pişirin, suyu çekilen bulgur pilavınızın tüpünü en kısık ateşte 20 dakika daha pişirin ve tüpü kapatıp pilavınızı servis edebilirsiniz

AFİYET OLSUN
 
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,139Kullanıcılar
negan61Son üye
Üst Alt