iltasyazilim
FD Üye
şuan ilk defa elime sigara aldım yaktım odamdayım kapıyı kilitledim bizimkinler odadaşöyle hayatımı kısa bi gözden geçirdim içli içli sigara içiyorum birincil defadaha önce şımartma için içiyodum ayda yılda 1 yaşım 18 acilen içli içli içiyorum da aklıma böyle bişi geldi ve yazdım baya bi kötüyüm bitmiş küfür etmeyin bunu aşk acısı yaşadığım için falan da yazmadım ( aşk acısını bile içten doğru çekemedim fakat bi kıza aşık oldum daha önce hoşlandıklarıma söyleyemedim bile bana bakar mı lan aşık oldugum kıza söyledim dalga geçmeyen duymayan kalmadı yanlız bunu aşk acısı çektiğim için yazmıyorum o kadar içimden geldi bu söz )saten şu yaşıma değin hiç sevgilim olmadı ben sorunlu birisiym galiba evet evet ben sorunlu birisiyim çevreme baktım da dehşet etmeye başladım her şeydenher şey içimde bi burukluk halinde hatalar yanlışlar doğru yaptığım hiç bişi yok ulan bi insanın bi tane dostu bi tane arkadaşı olmaz mı yainsanlar bana uymuyor çevremde fakat gördüklerim falan benim istediğim ahali yok dostluk edebileceğim güvenebileceğim bana uygun kişiler yok