iltasyazilim
FD Üye
Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler
*23 tane soğan (ben büyük soğan kullandım)
*2 yemek kaşığı nişasta
*4 yemek kaşığı mısır unu
*3 yemek kaşığı beyaz un
*1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu
*1 çay bardağı maden suyu
*Tuz
*Karabiber
Bulamak için;
*1 su bardağı galeta unu
Kızartmak için;
*Sıvıyağ ?
Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Çıtır çıtır fastfood soğan halkalarını aratmayacak bir tarif Sağlıklı malzemelerden sağlıklı yağla birlikte evde yapılmış hali Sandviçlerin, balık tavuk yemeklerinin yanında harika gider yapımı şöyle
Siz malzemeleri artırıp halkaları çoğaltabilirsiniz Soğanı soyup yıkayalım Halka halka doğrayıp birbirinden ayıralım Sosu için nişasta, un, mısır unu, tuz ve karabiberi bir kaba alalım Üzerine bir çay bardağı maden suyu ekleyip, güzelce çırpma teliyle çırpalım Sosu hazır Başka bir tabağa galeta unu koyalım bulamak için Soğan halkalarını önce hamurlu sosa batıralım Güzelce arkasını önünü hamurla kaplayalım, ardından galeta ununa tamamını bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartalım İşte bu kadar ) harika bir lezzet, denemenizi öneriyorum İster sıcak ister soğuk servis yapılabilir her türlü çıtır şimdiden deneyenlere afiyet olsun ?
*23 tane soğan (ben büyük soğan kullandım)
*2 yemek kaşığı nişasta
*4 yemek kaşığı mısır unu
*3 yemek kaşığı beyaz un
*1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu
*1 çay bardağı maden suyu
*Tuz
*Karabiber
Bulamak için;
*1 su bardağı galeta unu
Kızartmak için;
*Sıvıyağ ?
Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Çıtır çıtır fastfood soğan halkalarını aratmayacak bir tarif Sağlıklı malzemelerden sağlıklı yağla birlikte evde yapılmış hali Sandviçlerin, balık tavuk yemeklerinin yanında harika gider yapımı şöyle
Siz malzemeleri artırıp halkaları çoğaltabilirsiniz Soğanı soyup yıkayalım Halka halka doğrayıp birbirinden ayıralım Sosu için nişasta, un, mısır unu, tuz ve karabiberi bir kaba alalım Üzerine bir çay bardağı maden suyu ekleyip, güzelce çırpma teliyle çırpalım Sosu hazır Başka bir tabağa galeta unu koyalım bulamak için Soğan halkalarını önce hamurlu sosa batıralım Güzelce arkasını önünü hamurla kaplayalım, ardından galeta ununa tamamını bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartalım İşte bu kadar ) harika bir lezzet, denemenizi öneriyorum İster sıcak ister soğuk servis yapılabilir her türlü çıtır şimdiden deneyenlere afiyet olsun ?