Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıtır Çıtır Soğan Halkası

Çıtır Çıtır Soğan Halkası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler

*23 tane soğan (ben büyük soğan kullandım)
*2 yemek kaşığı nişasta
*4 yemek kaşığı mısır unu
*3 yemek kaşığı beyaz un
*1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu
*1 çay bardağı maden suyu
*Tuz
*Karabiber

Bulamak için;

*1 su bardağı galeta unu

Kızartmak için;

*Sıvıyağ ?

Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Çıtır çıtır fastfood soğan halkalarını aratmayacak bir tarif Sağlıklı malzemelerden sağlıklı yağla birlikte evde yapılmış hali Sandviçlerin, balık tavuk yemeklerinin yanında harika gider;) yapımı şöyle
Siz malzemeleri artırıp halkaları çoğaltabilirsiniz Soğanı soyup yıkayalım Halka halka doğrayıp birbirinden ayıralım Sosu için nişasta, un, mısır unu, tuz ve karabiberi bir kaba alalım Üzerine bir çay bardağı maden suyu ekleyip, güzelce çırpma teliyle çırpalım Sosu hazır Başka bir tabağa galeta unu koyalım bulamak için Soğan halkalarını önce hamurlu sosa batıralım Güzelce arkasını önünü hamurla kaplayalım, ardından galeta ununa tamamını bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartalım İşte bu kadar ) harika bir lezzet, denemenizi öneriyorum İster sıcak ister soğuk servis yapılabilir her türlü çıtır;) şimdiden deneyenlere afiyet olsun ?

Similar threads

Malzemeler 12 tane soğan (ben 1 büyük soğan kullandım) 2 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı mısır unu 3 yemek kaşığı beyaz un 1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu 1 çay bardağı maden suyu Tuz Karabiber Bulamak için: 1 su bardağı galeta unu Kızartmak için: Sıvıyağ Hazırlanışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler **34 orta boy soğan **1 su bardağı un **1 çay bardağı nişasta **2 yemek kaşığı mısır unu **1 şişe maden sodası **3 yemek kaşığı sıvı yağ **1 çay kaşığı karabiber **1 çay kaşığı silme tuz Bulamak İçin: **1, 52 su bardağı galeta unu Çıtır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet küçük boy soğan (Dilerseniz bir adet büyük boy kullanın) *1 su bardağı un *1 su bardağı galeta unu *1 yumurta *1 su bardağı süt *1 tutam tuz *1 tutam karabiber Kızartmak için; *Sıvıyağ Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet soğan *1 çay bardağı maden sodası *1 çay bardağı un *1 çay bardağı nişasta *1 yumurta *1 çay kaşığı pulbiber *1 çay kaşığı tuz Bulamak için ; *Galete unu Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı Soğanları soyun ve yıkayın
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
MALZEMELER 2 adet büyük boy kuru soğan 1 adet yumurta 12 su bardağı maden suyu 12 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı mısır nişastası 1 çay kaşığı kabartma tozu ya da karbonat 12 çay kaşığı tuz 14 çay kaşığı karabiber 14 çay kaşığı kırmızı toz biber Kızartmak için: 1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt