Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıtır Soğan Halkaları

Çıtır Soğan Halkaları
0
208

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Çıtır Soğan Halkaları Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet orta doruk soğan

Harcı;

*1 5 nehir bardağı süt
*1 yumurta
*Yarım tatlı kaşığı tuz
*2 kibrit kutusu kaşar peyniri
*1 yemek kaşığı buğday nişastası
*3 yemek kaşığı un

Çıtır sosu;

*Knorr çıtır pane harcı

Kızartmak için;

*Sıvı yağ

Çıtır Soğan Halkaları Tarifi Yapılışı Harcımızı hazırlayıp krep hamuru kıvamında bir karışım elde ediyoruz Tüm malzemeleri mikserle çırpıp halka halka doğrayıp ayırdığımız soğanları ilk önce harca buluyoruz Gerisinde çıtır harcımıza bulayıp kavgalı yağda önlü arkalı pişirelim Veee çıtır soğan halkalarımız hazır Sağlık Durumu olsun

Belirli olun mükemmel bir tadı ve lezzeti var Şüphesiz denemelisiniz

Similar threads

Çıtır Soğan Halkaları Tarifi İçin Malzemeler *2 adet orta boy soğan Harcı; *1 5 çay bardağı süt *1 yumurta *Yarım tatlı kaşığı tuz *2 kibrit kutusu kaşar peyniri *1 yemek kaşığı buğday nişastası *3 yemek kaşığı un Çıtır sosu; *Knorr çıtır pane harcı Kızartmak için; *Sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet kuru soğan Harç için; *3 yemek kaşığı un *1 fincan maden suyu (Sade) *1 çay kaşığı kırmızı toz biber *1 çay kaşığı karabiber *1 silme çay kaşığı tuz *1 paket kabartma tozu *1 adet yumurta Bulamak için; *Yarım paket pane harcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çıtır Soğan Halkaları Tarifi İçin Malzemeler *1 adet büyük kuru soğan *1 yumurta *1 su bardağı un *1 su bardağı galeta unu *1 çay kaşığı tuz Kızartmak için; *1 su bardağı sıvı yağ * Çıtır Soğan Halkaları Tarifi Yapılışı Bugun sizlerle et, balık, tavuk vb yemeklerin yanına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *23 tane soğan (ben büyük soğan kullandım) *2 yemek kaşığı nişasta *4 yemek kaşığı mısır unu *3 yemek kaşığı beyaz un *1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu *1 çay bardağı maden suyu *Tuz *Karabiber Bulamak için; *1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Malzemeler 12 tane soğan (ben 1 büyük soğan kullandım) 2 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı mısır unu 3 yemek kaşığı beyaz un 1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu 1 çay bardağı maden suyu Tuz Karabiber Bulamak için: 1 su bardağı galeta unu Kızartmak için: Sıvıyağ Hazırlanışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt