Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

City of heroes Old video card driver hatası

City of heroes Old video card driver hatası

Similar threads

arkadaşlar benim ekran kartım yaklaşık 56 ay önce bozuldu ama anakart üstünde ekran kartı var minecraftı çalıştırırken crash report hatası veriyor yardım edin lütfen düzgün oyun oynayamaz oldumisteyen olursa minecraftın verdiği hatayı yazabilirimyardım edin lütfen ekran: Card name: Intel(R)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar City of Heroes oyununa çok hevesliydim fakat Old Video Card Driverhatasını alınca hevesim kursağımda kaldı lütfen yardımm
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Herkese selamlar yeni bilgisayara sahip oldum özellikleri: Intel Core 2 Duo CPU 253 GHz 4 gb ram 64 bit Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family 1695 mb istediğim oyunlar: the witcher 2 middle earht shadow of mordor ac 3 watch dogs batman arkham knight battlefield 3 total war...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt