Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

City Ville Eyfel Kulesi

City Ville Eyfel Kulesi
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
City Ville Eyfel Kulesi gorevi

Forumdaşville'de yeniden birlikteyiz Şimdiki sorunumuz şehrimizde yapmamız gereken Eyfel Kulesi Yapmak kadar Eyfel kulesini calıştırmakta buyuk bir sorun

imagescityvilleeyfelkulesi5ae8ee6b7cbb5
Eyfel Kulesini tamamlayabilmek icin yapmanız gereken 3 gorev var Bunları sırasıyla inceleyelim

Gorev 1 Yelkenli Otelinin Kilidini Kaldır
imagescityvilleeyfelkulesi5ae8ee6c8055d
*Otel icin gerekli malzemeleri topla (Arkadaşların yardımı gerekli)
*Dondurma evi, bisikletci yada gozlukcu dukkanlarını 2 seviyeye geliştir
*Mısır, karpuz veya Patlıcan uretim seviyesini 2'ye yukselt

Gorev 2 Tonga Kulesi Kilidini Kaldır
imagescityvilleeyfelkulesi5ae8ee6d8b743
* Otel icin gerekli malzemeleri arkadaşlarından iste
* Otucu Kuş Dukkanı, Ku Otoparkı veya Tonga Odası işyerlerinden herhangi birini 2 seviyeye geliştir
* Ananas veya Şeker Kamışı uretimini 2 seviyeye cıkar

Gorev 3 Fransız Rivierası Kumarhanesi Kilidini Kaldır
imagescityvilleeyfelkulesi5ae8ee6e9ef5e
* Kumarhane icin gerekli parcaları arkadaşlarından iste
* Fransız restoranı, Fransız kafesi ve Forumdaş peynircisi dukkanlarını 2 seviyeye cıkar
* Ayciceği, Mantar veya Cabarnet Sauvignon Uzumlerinden herhangi birinin uretim seviyesini 2'ye yukselt

Bu uc gorevi tamamladıktan sonra Eyfel Kuleniz envanterinizde gorunecektir

Eyfel kulesi ne işe yarar?

Eyfel kulesini şehrinizin merkezine yerleştirin Calıştırdığınız zaman extra bonus sağlayacaktır Otellere 3 kat, Lokantalara iki kat fazla kira geliri, işyerlerine ise %25 fazladan kira geliri verecektir

Bir kez kullandıktan sonra eyfel kulemizi tekrarı icin Altın anahtar toplamak gerekiyor Ancak size kucuk bir hile vereyim Bu anahtarları toplamak ne yazıkki biraz zor oluyor Kucuk leveller size yardım edemediği icin ancak şehrinde Eyfel kulesi kuranlardan yardım alabiliyorsunuz Bununla uğraşmamak icin her kullanımdan sonra Eyfel kulesini envantere kaldırın (silin) sonra tekrar envanterinizden cıkartıp şehrinize kurun ve oyunu yenileyin Beklemenize gerek kalmadı anahtarlar tamamlandı Eyfel kulesi acılmayı bekliyor Hepinize bol forumdaşlı gunler