Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cityville Görevleri Hızlı Tren

Cityville Görevleri Hızlı Tren
0
143

Similar threads

Cityville Görevleri 2019, Facebook Cityville oyunundaki Cityville Görevleri hakkında data Cityville bütün Görevler için aşağıdaki linke tıklayınız Cityville Görevleri *
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Facebook Cityville İpuçları, Şehirdeki görevleri yerine getirmek için Enerjinizi kullanırsınız, ve bu görevleri tamamladığınız süre XP(Deneyim Puanı) ve Coins(Oyun Parası) kazanırsınız Yeterince XP topladığınız vakit bir üstteki Level'e (Seviyeye) yükselirsiniz Seviyeniz yükseldikçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Facebook cityville çınar ağacı görevi Cityville oyuncularının takıldığı görevlerden bir her birine bu Sadece ismini Çınar ağacı diye aradığınızdan bulamıyorsunuz Gölge Ağacı diye ararsanız dekorasyon bölümünde bulabilirsiniz Tanesini 50 coins karşılığında alabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Cityville Görevleri Kaliteli Eğitim Görevi Yeni Kitap (Duvar Gönderisi), Dolma Kalem için kitapevinden kira toplayalım yada kitap kurdu koleksiyonundan istek yapalım *
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Cityville Oyun Türkçe Anlatım Türkçe Cityville Oyun Anlatım Cityville Oyun Türkçe CityVille Hakkında CityVille ’de kendi şehrinizi yaratın ve yöneticilik edin Bir birim araziyi temizledikten daha sonra büyük kasaba planlamacınız büyük bir metropol yapabilmeniz için asistan olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt