Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cityville Görevleri Kaliteli Eğitim

Cityville Görevleri Kaliteli Eğitim
0
157

Similar threads

Facebook cityville köprü görevi Nüfus 5000 olmalı 1) NEHRİ AŞ A) Köprüyü Yerleştir Ödül: 22 DP ve Ilave Genişleme Armağan 2) Köprü tamamla 15 er adet Kaynak Makinası , Perçin , Kiriş , Çatı Makası , Karşı Tartma biriktirmek lüzumlu ( Kaynak Makinası Duvar Gönderisi ) Diğerleri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Cityville beynim dondu görevi nasıl yapılır Arkadaşlar basit görevlerden birtanesine geldi sıra Bu görevde bizden istenilenler aşağıdaki resimde açıkca görülmektedir Kurmuş olduğumuz belediye binasından iki kez kira toplamamız isteniyor Bu demek oluyorki tayin asgari iki gün sürecek Çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
CityVille Hakkında Herşey CityVille Hakkında Herşey Resimli Anlatım CityVille Nasıl Oynanır? CityVille oyunuda Facebook'taki diğer birçok oyun gibi XP(Experience Point Tecrübe puanı), Coins(Oyun Parası), Cash(Reel vergi ödenerek alınan para oyundaki ücretli eşyaları satın elde etmek için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ulusal Eğitim Bakanlığının Görevleri Nedir Milli Eğitim Bakanlığının Görevleri Nelerdir 430 sayılı Tevhidi Tedrisat Yasasına göre Türk Milli Eğitiminin amaçlarının temel ilkeler doğrultusunda Devlet namına gerçekleştirilmesi görevi Millî Eğitim Bakanlığına aittir Ulusal Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Okul kütüphaneleri yönetmeliği (MEB) Millî Eğitim Bakanlığı Mektep Kütüphaneleri Yönetmeliği Okul Kütüphaneleri Yönetmeliği hakkında ULUSAL EĞİTİM BAKANLIĞI MEKTEP KÜTÜPHANELERİ YÖNETMELİĞİ Millî Eğitim Bakanlığı Mektep Kütüphaneleri Yönetmeliği Ulusal Eğitim Bakanlığı Resmi Gazete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt