Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cityville Komşu Ekleme

Cityville Komşu Ekleme
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Facebook cityville komşu ekleme

Arkadaş listenizde bulunan herkese komşu daveti yollamanız gerekmektedir Bazen daha cok arkadaş ve komşu lazım olabiliyor bu gibi durumlarda facebook uzerinden cityville fan sayfalarında komşu talepleri bulunabiliyor

Similar threads

Facebook cityville komşu ekleme Dost listenizde yer alan herkese komşu daveti yollamanız gerekmektedir Bazen daha çok dost ve komşu lazım olabiliyor bu gibi durumlarda facebook üzerinden cityville fan sayfalarında komşu talepleri bulunabiliyor *
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Facebook Cityville İpucları, Şehirdeki gorevleri yapmak icin Enerjinizi kullanırsınız, ve bu gorevleri tamamladığınız zaman XP(Deneyim Puanı) ve Coins(Oyun Parası) kazanırsınız Yeterince XP topladığınız zaman bir ust Level'e (Seviyeye) yukselirsiniz Seviyeniz yukseldikce şehrinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cityville Dost Cityville oyunu facebook'un yeni gözdesi Alt ilgi yoğun olunca hilelerde mantar gibi çoğalmaya başladı Cityville oyunun para hilesi, enerji hilesi vs almak üzere böylece çok hilesi çıktı lakin hemen şimdi arkadaş hilesini ben duymadım Eğer fazla komşunuz olursa oyununuz daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cityville dost hilesi varmı Cityville oyunu facebook'un yeni gözdesi Alt ilgi yoğun olunca hilelerde mantar gibi çoğalmaya başladı Cityville oyunun para hilesi, enerji hilesi vs olmak üzere pek çok hilesi çıktı fakat henüz dost hilesini ben duymadım Eğer çok komşunuz olursa oyununuz daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cityville Oyun Türkçe Anlatım Türkçe Cityville Oyun Anlatım Cityville Oyun Türkçe CityVille Hakkında CityVille ’de kendi şehrinizi yaratın ve yöneticilik edin Bir birim araziyi temizledikten daha sonra büyük kasaba planlamacınız büyük bir metropol yapabilmeniz için asistan olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,510Konular
982,880Mesajlar
30,660Kullanıcılar
firatinan26Son üye
Üst Alt