Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Civelek Şarkı Sozu

Civelek Şarkı Sozu
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Civelek Şarkısının Sozleri Sozu

Saadettin Kaynak tarafından icra edilen Civelek diğer ismiyle bu gece duğun dernek Şarkısı

Civelek

Bu gece duğun dernek
Binbir geceden ornek
Sevişenler bu gece
Civelek civelek civelek civelek
Bir cicek bir kelebek

Bu gece mutlu gece
Vur patlasın eğlence
Dirlik duzenlik olsun
Sevişen iki gence

Bu gecenin adına
Doyulur mu tadına
Sevişenler bu gece
Erecek muradına

Bu gece mutlu gece
Vur patlasın eğlence
Dirlik duzenlik olsun
Sevişen iki gence

Similar threads

Fatma Gulun Sucu Ne 74 bolumde calan şarkı sozleri Vay Halime Şarkı Sozu Candan Ercetin Birine aşık oldum duştum peşine Hayat cok guzel gorundu birden gozume Annem sakın yapma dedi guldum yuzune Cok seviyorum anne dedim karışma bize Vay vay vay vay benim halime Dinlemedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Atiye Bu mudur Budur Şarkı Sozleri Budur şarkı sozu Atiye Deniz Binbir gece masalı gibisin Oyunun icinde oyunların var Gel memleket meselesi değil aşk Gel memleket meselesi değil aşk İnsan unutur herşeyi, her an Koy hanceri yureğini dağlar Omrun sonu kelebek gibidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Aslı Gungor Opa Belki de Şans şarkısı sozu Aslı Gungor Opa Belki de Şans şarkı sozleri Aslı Gungor Opa Belkide Şans şarkısının sozleri: Hayal gibisin gercek olan Sanki kıvılcım her yeri yakan iner miydi yeryuzune Goremiyorum ki senin ışığından Gece bitmese derken sabaha dek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
yoruk nedir,yorukler kimdir,yoruk gelenekleri,Gunumuzde Yorukler,yorukler hakkında herşey Yoruk Kulturu Teke yoresi Yoruklerinin; ecuğunu, cucuğunu, beşikteki cocuğunu, kaşık sepetinden, kızıl cuvalına kadar gelmişini gecmişini, dağların sevdasını, ozgurluğun gucunu, oz kulturumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt