Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Clash of Clans bilgisayarda nasıl oynanır?

Clash of Clans bilgisayarda nasıl oynanır?
0
211

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
iOS ve Android işletim sistematik telefon ve tabletlerin yeni gözdesi ve en fazla hasılat yapan oyunu olan Clash of Clans ; stratejik bir savaş oyunudur

Clash of Clans 'ı artık bilgisayarınızdada oynama imkanınız var Bunu nasıl yapacağınızı hemencecik anlatayım Önce bluestacks isimli programı bilgisayarınıza indirin ve yönergeleri takip ederek kurun Program kurulduktan daha sonra android cihazınızda oynadığınız bütün oyunları bundan böyle bilgisayarda oynama imkanını bulacaksınız

Programı kurarken sizden ekran kartınızı güncellemenizi istemesi normaldir Anında güncellemenizi yapın ve kurulumu tamamlayın Programı akıcı bir şekilde kurduktan daha sonra çalıştırın

Sizden telefon yada tabletinizde kullandığınız oyunların kayıtlı olduğu google hesabınızı isteyecek Google hesabınızı girin ve program en ince ayrıntısına kadar açılsın

Acilen tepede bulunan Search (arama) kısmına oyunumuzun adını yazalım ve aratalım

Artık zeki telefon ve tabletlerinizde zevkle ve heyecanla oynadığınız clash of clans oyununuzu bilgisayarınızda da sorunsuz oynayabilirsiniz *

Similar threads

iOS ve Android işletim sistemli telefon ve tabletlerin yeni gözdesi ve en çok hasılat yapan oyunu olan Clash of Clans ; stratejik bir savaş oyunudur Clash of Clans 'ı artık bilgisayarınızdada oynama imkanınız var Bunu nasıl yapacağınızı hemen anlatayım Önce bluestacks isimli programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
iOS ve Android işletim sistemli telefon ve tabletlerin yeni gozdesi ve en cok hasılat yapan oyunu olan Clash of Clans ; stratejik bir savaş oyunudur Clash of Clans 'ı artık bilgisayarınızdada oynama imkanınız var Bunu nasıl yapacağınızı hemen anlatayım Once bluestacks isimli programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Clash of Clans 2019 gelirleri ortaya çıktı. 2015’ten bu yana ilk kez gülen Clash of Clans kazancı ile küllerinden doğdu. İşte 2019 yılına ait Clash of Clans gelirleri. Son yıllarda oyunculuk mobile doğru evrildi. Çıkan başarılı mobil oyunlar, bu dünyadaki rekabeti kızıştırdı. Ortaya çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
PC'de Clash of Clans nasıl oynanır? SuperCell'e ait çevrimiçi strateji oyunu "Clash of Clans", oyuncuların çeşitli ordu kompozisyonlarıyla düşman üslerine saldırdığı çok oyunculu bir oyundur. Birçok oyuncu bunu bir mobil oyun olarak görüyor. Ancak gerçek şu ki, bir PC'de de oynanabilir. PC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum aşağıda linkini verdiğim sitede clash of clans oyununa ait bi hile programı var ve ben bu programı indirdim ancak telefonuma tanıtamıyorum sıtede bı yorumda telefonun driverını indirin dediler İPHONE 5 kullanıcısıyım ve driver da bulamadım her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt