Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cloudflare Kurulumu Nasıl Yapılır?

Cloudflare Kurulumu Nasıl Yapılır?
0
187

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125

Adım 1 – Cloudflare Kayıt​

Cloudflare sitesine giriş yaparak "Sign Up"(Kayıt Ol) butonuna tıklayınız.

Adım 2 – Hesap Bilgileri​

Kullanmak istediğiniz e-posta adresini ve şifrenizi yazıp Create Account butonuna tıklayınız.

Adım 3 – Domain Adı​

Cloudflare kurulumunu yapacağınız Domain adresini yazınız.

Adım 4 – Plan Seçimi​

Ücretsiz olarak kurulum yapılacağı için Free Plan seçimini yaparak Confirm Plan butonuna tıklayınız.

Adım 5 – DNS Senkron​

Bu adımda alan adınızın aktif çalıştığı DNS ayarlarını sorgulayarak kendisine göre bir yapı oluşturacaktır. Burada güncelleme yapmak isterseniz düzenleyebilirsiniz. Eğer bir düzenleme yapılmayacak ise sayfanın alt kısmında bulunan Continue butonuna tıklayınız.

Adım 6 – Name Server​

Cloudflare kurulumunun son adımı olarak size özel olarak oluşturduğu name server adreslerini kullanmanız gerekmektedir. Alan adınızın name server adreslerini size özel belirlediği name server adresleri ile güncellemeniz gerekmektedir.

Similar threads

Cloudflare bir CDN hizmetidir. Bu hizmet, sitenize gelen ziyaretçilerin dosyaları bulundukları noktaya en yakın sunuculardan çekerek web sitenizin hızlı açılmasını ve daha az trafik harcamasını sağlayacaktır Cloudflare CDN hizmetinden yararlanabilmeniz için öncelikle kayıt olmanız gerekmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
7Cloudflare Nedir ? Cloudflare, DNS yönetiminizi yapmanızı sağlayan, CDN hizmetini ve belirli seviyeye kadar güvenlik hizmetini,sunan bir bulut servisidir Free planınında bile bu saymış olduğum ana başlıklar altında bir çok hizmeti ücretsiz almanız mümkün olmaktadır 7Cloudflare Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
DNS önbelleği kavramını tanımlamadan önce kısaca DNS nedir sorusuna yanıt vermek gerekiyor. DNS (Domain Name System), domain olarak adlandırılan alan adı isimlerini bağlı oldukları IP adreslerine çeviren sistemdir. Bilgisayarlar ve internet dünyasının dili sayılardan oluşur. Dolayısıyla bir web...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
İnternet ortamında yer alan her web sitesi bir sunucuya bağlı ve sunucuların da kullanıcı deneyimini daha işlevsel hâle getirmek amacıyla yarattığı alan adları ve IP adresleri mevcut. İnternet protokolündeki her unsur da sunucuların ve IP adreslerinin eşleştirilmesiyle suretiyle birbirleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
DNS Nedir? Açılımı Domain Name System yani Alan Adı Sistemi olan DNS, alan adlarını IP adreslerine çeviren sistemdir. Bildiğiniz üzere internet protokolü yani IP, tarayıcıların çalışmasında temel rol oynayan kavramlardan birisidir. DNS’in görevi ise site yani alan adlarını internet protokolüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt