Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cmos checksum bad cmos date time not set hatası

Cmos checksum bad cmos date time not set hatası

Similar threads

Arkadaşlar bios pili aldım ve CLRCMOS jumperı ile oynadım ama sonuç alamadım bi yardımcı olur musunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar bios pili aldım ve CLRCMOS jumperı ile oynadım ama sonuç alamadım bi yardımcı olur musunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
şuan bios için güncellemeyi buldum usbye bootlayıp çalıştırıyorum afudos ile 98 ekranı geldiğinde komutları giriyorum biosu güncelliyorum en son kısma çıkma kısmına geldiğimde cıkamıyorum SHUTDOWN komutu var ama oda bad command diyor işlemiyor gerisini nasıl getiricem acaba bilen varsa yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
şuan bios için güncellemeyi buldum usbye bootlayıp çalıştırıyorum afudos ile 98 ekranı geldiğinde komutları giriyorum biosu güncelliyorum en son kısma çıkma kısmına geldiğimde cıkamıyorum SHUTDOWN komutu var ama oda bad command diyor işlemiyor gerisini nasıl getiricem acaba bilen varsa yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bu yazımızda sizlere “CMOS Pili Nedir? Ne İşe Yarar?” sorularına cevap vermeye çalışacağız. Öncelikle bilgisayar anakartı üzerinde yer alan “CMOS Pili” çoğu kez “BIOS Pili” şeklinde tanımlanıyor ancak bu -kısmen- yanlış bir ifadedir. Bu pilin adı CMOS pilidir. Yine de alışkanlıktan dolayı “BIOS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
248
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt