Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cnr'da düzenlenen moda fuarı'nda bir tanıtıma katılan aysun kayacı'nınarabası soyuldu

Cnr'da düzenlenen moda fuarı'nda bir tanıtıma katılan aysun kayacı'nınarabası soyuldu
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cnr'da düzenlenen moda fuarı'nda bir tanıtıma katılan aysun kayacı'nınarabası soyuldu 1548299 1548299 cnrdaduzenlenenmodafuarindabirtanitimakatilanaysunkayacininarabasisoyuldu5c4de32f903e9cnrdaduzenlenenmodafuarindabirtanitimakatilanaysunkayacininarabasisoyuldu5c4de32f903e9 http:img151imageshackusimg151978928795477pg6 15 saatlik tanıtım sonrası arabasına yönelen Kayacı, soyulduğunu ayrım edince yetkililere bildirdi Çantasını yanına bulunduran Kayacı, cüzdanını arabada bıraktığı için kimliği, kredi kartları ve bir arz parasınının çalındığını söyledi Kayacı, 'Üzgünüm, ne diyebilirim ki' diye konuştu İkoncanlar beni zayıflattı bu vesileyle genç manken 5 kilo verdiğini söyleyerek cumartesi günü çıkacağı tatil için hazırlanmış olduğunu söyledi Kayacı, Bodrum'daki bikinili güzelleri gördükten sonradan komplekse girdiğini söyleyerek acele zayıflama yöntemlerine başvurduğunu belirtti Kayacı, 'Beş kilo verdim Her gün bir saat yüzüyorum Olabildiğince haşlanmış sebzeler yiyiyorum ve yağdan kaçıyorum' dedi  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt