iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı kuzu eti
3 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
3 adet çarliston biber
1 çay kaşığı karabiber
2 diş sarmısak
½ çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 15 saat kadar pişirilir Piştikten sonra üzerine kekik serpilir
Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız Afiyet olsun…
1 kg kuşbaşı kuzu eti
3 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
3 adet çarliston biber
1 çay kaşığı karabiber
2 diş sarmısak
½ çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 15 saat kadar pişirilir Piştikten sonra üzerine kekik serpilir
Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız Afiyet olsun…