Çobanyıldızı 1549093553 1549093553 cobanyildizi5c554ab58426ccobanyildizi5c554ab58426c http:i40tinypiccom3022h3pgif Başkaları gitmiş olur gidince, bir sen yakınsın uzakta kalınca Hayat ara sıra o kadar dumura uğratıyor fakat insanı, öyla ağır yükler bindiriyor ki sırtına; ''tükendim artık, bittim'' diyorsun Ve ölümü özler ülkü gelebiliyorsun Özlenecek bunca çekicilik, yaşanılası yaşam varken Akrep gece yarısını çoktan geride bırakmış, saatim 3 kere çıplak duvarları çınlattı Serin bir nisan gecesinde yine gözpınarlarım bahardaki ırmaklar gibi çağıl çağıl Gece puslu Birtek çobanyıldızı görünüyor puslu gecede minimum benim kadar yalnız, en az benim kadar üzücü Gece gürültüsüz, gece sensiz gece keder kokarken Sevginin nefesi ile büyüyor birtanem Hüzünlerimizi kadehlere doldurup tokuşturuyoruz çobanyıldızıyla Fiilen o çok uğurlu; görüyor senin nerede olduğunu ve seninde ona bakarak benim hayalimle kendini avuttuğunu Senin hüznünü alıp bana, benim hasretimi sana taşıyor Gece gürültüsüz, gece sensiz Birtek çobanyıldızı gökyüzünde minimum benim dek yalnız, minimum benim kadar sevdalı Büyüdükçe büyüyor, bütün gökyüzünü sarıyor yeniden gözlerinin karası Haykırışlar kayboluyor gecenin buz gibi ayazında, gürültüsüz yakarışlar dizilip kalıyor bir bir boğazıma Gece karanlık, gece tükenmiş Birtek çobanyıldızı parlıyor gözbebeklerinde Ve o karanlık böylece hükmediyor fakat benliğime, pek güzel, böylece huzurlu Eriyip bitiyorum gözlerinin sevisinde