Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Coca-Cola’nın icinde neler var neler?

Coca-Cola’nın icinde neler var neler?
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Coğumuz CocaCola’yı severek iciyor olsak da sağdansoldan duyduğumuz kimi soylentiler kulağımıza calınmıyor değil “CocaCola’ya rengini vermesi icin bocek kullanıyorlar diyeni mi istersiniz, “Bağımlılık yapıyor veya İcinde alkol var diyeni mi Hatta CocaCola’da fare kanı ve fare zehri kullanıldığını soyleyenler bile var
Bunlar ic acıcı soylentiler olmadığı gibi bir yandan da dayanakları yok Hatta kaynakları bile belirsiz Bu sebeple kafamı oldukca kurcalayan bu soylentilerin aslı astarı var mıdır diye merak ettim ve cevaplarını araştırmaya koyuldum İlk baktığım şey de CocaCola’nın icinde neler olduğuydu ve araştırmaya başlar başlamaz cevaplara erişebildiğim bir kaynak buldum
İşte CocaCola’nın icindekiler

Su, şeker veya fruktozglikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği duzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein
Coca Cola’nın icindekiler

Gorduğunuz uzere basit bir Google aramasıyla CocaCola’nın icindekilere ulaşmak mumkun Bu arada etiketinde de yazıyormuş icindekiler
Aradığım cevabı “Merak Ettimde bulduktan sonra kafamdaki diğer soru işaretleri icin de bu sitenin harika bir kaynak olduğunu gordum Benim gibi pek cok insanın daha once sordukları sorular ve onlara verilen cevaplar arasında dolaşmaya başladım Ve yazının başında bahsettiğim tat kacıran coğu sorumun yanıtları oradaydı! Mesela CocaCola’ya rengini veren şey bocek veya namı diğer cochineal değilmiş CocaCola’ya rengini verenin renklendirici karamel olduğu gayet acık bir şekilde belirtilmiş Yine aynı şekilde fare kanı, fare zehri de, tabii ki, sağda solda duyduğumuz gibi CocaCola’da olan şeyler değillermiş Hatta alkol olmadığını gosteren raporları da paylaşmışlar
Coca Cola’da Alkol Var Mı

Bu soru ve cevap denizinde dolaşırken fark ettim ki sanırım cevabı en cok merak edilen soru CocaCola’da alkol olup olmadığı Belki yuzlerce kişi merak edip sormuş CocaCola calışanları da bıkmadan, usanmadan, soruyu soran herkese tek tek cevap verip CocaCola’da alkol bulunmadığını, raporları ile ortaya koymuşlar
Acıkcası ben bu cevaplardan gayet tatmin oldum Eğer sizin de kafanızda benim gibi CocaCola hakkında sorular varsa, uzmanların ve CocaCola calışanlarının hazırladığı cevapların bulunduğu “Merak Ettim sizin icin cok faydalı bir kaynak olacaktır Hatta dilerseniz siz de CocaCola ile ilgili sorularınızı sorup merak ettiğiniz her şeyin cevabını bulabilirsiniz
Umarım sizler icin faydalı olur

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt