iltasyazilim
FD Üye
Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler Keki için;
*3 yumurta
*1 çay bardağı şeker
*1 yemek kaşığı sıcak su
*2 yemek kaşığı kakao
*1 şu bardağı un
*1 çay kaşığı kabartma tozu
Cocostar kısmı için;
*1 paket krem santim
*1 buçuk çay bardağı süt
*1 yemek kaşığı erimis tereyağ
*2 su bardağı Hindistan cevizi
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
Ganaj için;
*1 paket süt kreması
*2 paket bitter çikolata
Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı İddia ediyorum şimdiye kadar yediğiniz en güzel pasta olur kendileri mutlaka deneyin yanılmayacaksınız haydi başlayalım o zaman
1
*Kek için önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz ,daha sonra kalan malzemelerini ekleyip güzelce karıştırıyor, yuvarlak kelepçeli kalıba yağlı kağıt serip içerisine kek harcımızı döküyoruz
*180 derece fırında 15 20 dk pişiriyoruz
*Kek pişerken cocostar kısmını hazırlayalım
*Krem şantiyi 1 buçuk çay bardağı sütle iyice çırpıyoruz
*Katılaşınca içine tereyağı ve pudra şekerini ekliyoruz son olarak ta Hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz
*Fırından çıkan kekimizi 1 şu bardağı sütle ıslatıyoruz
*Üzerine hindistan cevizli karışımı döküyoruz buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz
*Ganaj için kremayı bi cezvede ısıtıyoruz
*Hafif kaynamaya başlayınca altını kapatıp çikolatayı ekliyoruz
*İyice eriyen çikolatayı pastamızın üzerine döküyoruz
*Dolaptan 1 gece dinlendirip servis ediyoruz
*3 yumurta
*1 çay bardağı şeker
*1 yemek kaşığı sıcak su
*2 yemek kaşığı kakao
*1 şu bardağı un
*1 çay kaşığı kabartma tozu
Cocostar kısmı için;
*1 paket krem santim
*1 buçuk çay bardağı süt
*1 yemek kaşığı erimis tereyağ
*2 su bardağı Hindistan cevizi
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
Ganaj için;
*1 paket süt kreması
*2 paket bitter çikolata
Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı İddia ediyorum şimdiye kadar yediğiniz en güzel pasta olur kendileri mutlaka deneyin yanılmayacaksınız haydi başlayalım o zaman
1
*Kek için önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz ,daha sonra kalan malzemelerini ekleyip güzelce karıştırıyor, yuvarlak kelepçeli kalıba yağlı kağıt serip içerisine kek harcımızı döküyoruz
*180 derece fırında 15 20 dk pişiriyoruz
*Kek pişerken cocostar kısmını hazırlayalım
*Krem şantiyi 1 buçuk çay bardağı sütle iyice çırpıyoruz
*Katılaşınca içine tereyağı ve pudra şekerini ekliyoruz son olarak ta Hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz
*Fırından çıkan kekimizi 1 şu bardağı sütle ıslatıyoruz
*Üzerine hindistan cevizli karışımı döküyoruz buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz
*Ganaj için kremayı bi cezvede ısıtıyoruz
*Hafif kaynamaya başlayınca altını kapatıp çikolatayı ekliyoruz
*İyice eriyen çikolatayı pastamızın üzerine döküyoruz
*Dolaptan 1 gece dinlendirip servis ediyoruz