Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuğa isim koyma muhabbeti :))

Çocuğa isim koyma muhabbeti :))
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çocuğa isim koyma muhabbeti ) + çocuğun adını anıl koyalım necati? ne o öyle anırrr der gibi uldumo zmn yamaç koyalım? ben de bişi buldun sandım ne o pek topaç gibi! + + o zmn saraç koyalım? yan ahali de dalga geçsin saraaççç, gel de kolamı bi açççdiye + ya o zmn mert koyalım hem daha tanıdık ad ast mertttt, gel de bizi kertttdesinler çocuğumun geleceğiyle oynayamam cevriye +allah belanı versin necati + adı güzel olsun evet hoş bişey olsun + hayır ya güzel olsun yani ee tamamlanmış güzel olsun diyorum ben de + işlenmiş hoş olsun o vakit ismimi hoş olsun yahut ismimi güzel olsun + anlamadım değil bişey fatma olsun mu + olsun bitmiş soyadimiz uçar, simdi bizim kiza ne isim koysak ilginç olacak necmiye + laf koyalim hiç olmazsa, ayrıca marjinal gorunur sevgilim söz uçar hmmm evet, verba volant da derler latin diyarinda iyi olur necmiye bitmiş söz koyalim çocuğuna o andaki eğilimlere ve modaya yerinde isim seçerek bir halt ettiğini sanan fakat çocuğun her zaman çocuk olarak kalmayacağını aklına getirmeyen ve süre içinde vereceği ismin anlamının değişeceğini göz önünde bulundurmayan ebeveyndir örneğin xcan gibi isimler belirlemek 85 li yılların modasıydı fakat gün gelecek ve bu çocuklar büyüyecek ve 40 yaşında eşşek değin adam olunca bu adamlar neler olacak acaba: buyrun muhittincan beybeni emretmişsiniz +şu dökümandan iki kopya istiyorum hmmprffeheueheuehe +ne oldu kızımne diye morardıngüleceksen söyle birlikte gülelim* yok bişiyay sinir geldimuhittincan yaeheueheue ​  

858,498Konular
982,036Mesajlar
30,016Kullanıcılar
terskoseSon üye
Üst Alt