Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuğum Beni Neden Dinlemiyor?

Çocuğum Beni Neden Dinlemiyor?
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Çocuğum Beni Neden Dinlemiyor? söz dinlemeyen çocuk cocugum beni dinlemiyor çocuğum beni dinlemiyor cocugum söz çoçuğum Anne olan meleklerimiz bilirler çocuklar bazen ne yaparsak yapayım bizi kaale almazlarBazen bön bön yüzümüze bakar ara sıra de yokmuşuz gibi davranızlarDinlemezler, istediğimiz hiç bişeyi yapmazlar ve yapmamak için de ellerinden geleni yaparlarBen henüz anne değilim ama anne olduğumda çocuğumla aramda böyle bi kopukluk ,iletişimsizlik olmasını hiç istememBu konudan davacı meleklerim bakın çocuğunuzun sizi dinlememesi nelere tabi olabilirmiş 1548759373 1548759373 cocugumbeninedendinlemiyor5c503151760f1cocugumbeninedendinlemiyor5c503151760f1 cocugumbeninedendinlemiyor5c503151760f1 Çocuğunuz Sizi Neden Dinlemez? Çocuğunuzun kıyafetleri ahenksiz olduğunda bile kıyafetlerini değiştirmesini söylemiyor musunuz? Aslına bakarsanız uyumsuz renkleri giymek onun umurunda yok 3 yaşında ya da 9 yaşında olduğunda yeniden müdahale edemezsiniz Yeni yiyecekleri ona tanıtmak da, bambaşka bir problem olabilir Aç kalana dek yemek yemek vermemek, kızmak, onu utandırmak, tüm bu anne taktikleri çocuğunuzun yeni bir gıda için ağzını açmasını sağlamayabilir Peki, niçin? neticede çocuklar, kıyafetleri, arkadaşları ve yaptıkları aktiviteler konusunda ailelerini reddetmenin normal bir durum olduğunu düşünüyorlar Çocuklarınızın size karşı gelmemesi gereken durumları basitçe düşünün ve bunlardan onları farkında olan edin Dört ve yedi yaşları arasındaki çocuklar etik kurallarına uyan davranışları anlamaya başlarlar ve bu alanlarda ebeveynlerini misal alırlar bununla beraber kendilerine ait kişisel bir bölge olduğunu ve ebeveynlerini dinlememeleri gerektiklerini de anlıyorlar Örneğin ekoseli bir etek ile astarlı bir tişört giymek için ailelerini dinlememeleri gerektiğini akıllarında bulunduruyorlar  

858,496Konular
981,598Mesajlar
29,700Kullanıcılar
baran_2134Son üye
Üst Alt