Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cocuğum Bilgisayar Başından Kalkmıyor

Cocuğum Bilgisayar Başından Kalkmıyor
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cocuğum Bilgisayar Başından Kalkmıyor Ne Yapmalıyım

Cocuğum Bilgisayar Başından Neden Kalkmıyor

Bilgisayar ve internet kullanımının artmasıyla artık cocukların bilgisayar başında saatlerce zaman harcadığını, bazılarının yemeklerini bile odasına istediği goruluyorYapılması gereken şey belli aslında ama bunu suali ileten kişiye anlatmak mesele Cunku coğu kimse cocuğun bilgisayarda ne yaptığını bilmiyor

Daha acı olanı; gorse bile anlamıyor

Sağdan soldan bir şeyler oğreniyor, belki şifre koymayı beceriyor ama cocuk, kısa surede o şifreyi nasıl aşacağını oğrenebiliyor

Evinizdeki internet hattını Guvenli İnternet profiline cevirmelisiniz Bu sayede, şifre koymanın da bir adım otesine gecerek bazı onlemleri almış olursunuz

Arama motorlarından, siteler icerisindeki gizli yonlendirmelerden ulaşılabilen ve yetişkinlere ozel iceriklerden tutun da intihara ve zararlı maddelere teşvik eden iceriklerle karşılaşmak an meselesi Bu filtre, cocuğunuz icin kalkan vazifesi yapacaktır

Cocuğunuza Bilgisayar başında olmadığı zamanlarda ovucu cumleler kurun Ama bu Bak bilgisayar oynamıyorsun ne guzel değil Bana yardım eder misin oğlum yada kızım gibi cumlelerle olsun ki; ilgisini farklı yerlere cekebilesiniz

Tutarlı olun Bilgisayarı kaldıracağım diyorsanız, kaldırın Kaldırmıyorsanız zaten cocuğunuza karşı guvensizlik vereceğinizden vaatleriniz cocuk tarafından fazla değer gormeyecektir Bazı cocuklarda cezalar caydırıcı değil, teşvik edici olabilir Surekli ikazlar cocukta isteneni yapmamaya karşı direnc kazandırır Bu nedenle cocuğunuzu iyi gozlemleyin

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt