Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocuğum Hangi İlköğretim Okuluna Gidecek

Çocuğum Hangi İlköğretim Okuluna Gidecek
0
145

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Çocuğum Hangi Okula Gidecek

Çocuğum Hangi İlköğretim Okuluna Tescil Olacak

İlköğretim 1 sınıflar için yeni arşiv Adrese Dayalı Nufüs Sistemine tarafından otomatik olarak 2006 doğumlu çocuklar kayıt edilecektir Ekayıt sistemi ve emektep sistemi bu sene geçerli olacak ve 20192019 eğitim öğretim yılında uygulamaya geçecektir

Öğrencilerin asgari 66 ayı tamamlamış olması gerekiyor Bu sene yürürleğe girecek ve uygulanacak olan 4+4+4 sistemi ile okullardaki eğitim sistemi ve tescil uygulamasıda değişecek ve öğrenciler bilgisayar göre otomatik olarak atanacaktır

Çocuğunuz Hangi ilköğretim Okuluna gidicek Hangi okula tescil yapıldı öğrenmek için aşağıdaki linke Tıklayınız

Çocuğum Hangi İlköğretim Okuluna Gidecek *

Similar threads

2019 Çocuğum Hangi Okula Gidecek Çocuğum Hangi Okula Gidecek Tescil Olacak Ulusal Eğitim Bakanlığı 20192019 İlköğretime yeni başlayacakların kayıtları birincil defa olacaklar eokula girip sistem tarafından otomatik olarak yerleştirilecek 5 sınıfa başlayacak öğrenciler ortaokul olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Çocuğum Hangi Okula Gidecek Çocuğum Bu Sene Hangi Okula Gidecek 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı 20192019 İlköğretime yeni başlayacakların kayıtları ilk defa olacaklar eokula girip sistem göre otomatik olarak yerleştirilecek1 sınıfa başlayacak öğrenciler de ilkokul olarak belirlenen okullara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
20192019 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları Başlıyor, 20192019 Eğitim Öğretim Yılı Ekayıt Uygulaması Duyurusu, 20192019 eğitim öğretim yılında birinci sınıflar için öğrenci kayıtları başladı Türkiye genelindeki resmî ilköğretim okullarına 20192019 eğitim öğretim yılında birinci sınıflar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
18 Haziran'da sona erecek 2010 eğitim ve öğretim yılının gerisinde öğrenciler neşe içinde tatile hazırlanırken; 20102019 eğitim ve öğretim yılı için yeni kayıtlarda geçtiğimiz Salı günü başladı İlköğretim okullarına başlayacaklar için evraklar dün başladı Evraklar MEB'in internet sitesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bir Takım Kanunlarda Değişim Yapılmasına Dair Kanun ile gerekli eğitim süresinin 8 yıldan 12 yıla çıkarıldığı ve bazı yeni uygulamaların gündeme geldiğini anımsatan Dinçer, yeni uygulamaların daha etkili ve bereketli bir şekilde yürütülmesini temin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt