Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocuğum hangi okula gidecek

Çocuğum hangi okula gidecek
0
135

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
MEB zorunlu ilköğretim yaşına giren öğrencilerin ilkokul 1 sınıfa, ilkokuldu tüketen öğrencilerin 5 sınıfa kaydı bulunduğu ikamet adresine göre otomatik olarak yapıldığını açıkladı

Öğrencilerin MERNİS bilgileri göz önünde bulundurularak ikametgahlarına en yakın okula her hangi bir başvuruya lüzum olmadan eOkul yönetim bilgi sistemi üzerinden yapıldı

Çocuğunuzun hangi okula kaydının yapıldığını eMektep Idare Bilgi sistemi antre ekranından çocuğunuzun TC kimlik numarasıyla giriş yaparak öğrenebilirsiniz *

Similar threads

MEB zorunlu ilkoğretim yaşına giren oğrencilerin ilkokul 1 sınıfa, ilkokuldu bitiren oğrencilerin 5 sınıfa kaydı bulunduğu ikamet adresine gore otomatik olarak yapıldığını acıkladı Oğrencilerin MERNİS bilgileri goz onunde bulundurularak ikametgahlarına en yakın okula her hangi bir başvuruya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
2019 Çocuğum Hangi Okula Gidecek Çocuğum Hangi Okula Gidecek Tescil Olacak Ulusal Eğitim Bakanlığı 20192019 İlköğretime yeni başlayacakların kayıtları birincil defa olacaklar eokula girip sistem tarafından otomatik olarak yerleştirilecek 5 sınıfa başlayacak öğrenciler ortaokul olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Çocuğum Hangi Okula Gidecek Çocuğum Bu Sene Hangi Okula Gidecek 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı 20192019 İlköğretime yeni başlayacakların kayıtları ilk defa olacaklar eokula girip sistem göre otomatik olarak yerleştirilecek1 sınıfa başlayacak öğrenciler de ilkokul olarak belirlenen okullara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Çocuğum Hangi Okula Meb Çocuğum Hangi Okula Kayıt Olacak ilkokula ilk defa tescil olacak miniklerin okul kayıtları internet üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilecektir Siz sadece eokul üzerinden sisteme antre yaparak çocuğunuzun hangi okula yerleştirildiğine bakmanız yeterlidir Sistem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Çocuğum Hangi Okula Gidecek Çocuğum Hangi İlköğretim Okuluna Tescil Olacak İlköğretim 1 sınıflar için yeni arşiv Adrese Dayalı Nufüs Sistemine tarafından otomatik olarak 2006 doğumlu çocuklar kayıt edilecektir Ekayıt sistemi ve emektep sistemi bu sene geçerli olacak ve 20192019 eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt