Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cocuğum hangi okula gidecek

Cocuğum hangi okula gidecek
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
MEB zorunlu ilkoğretim yaşına giren oğrencilerin ilkokul 1 sınıfa, ilkokuldu bitiren oğrencilerin 5 sınıfa kaydı bulunduğu ikamet adresine gore otomatik olarak yapıldığını acıkladı

Oğrencilerin MERNİS bilgileri goz onunde bulundurularak ikametgahlarına en yakın okula her hangi bir başvuruya gerek olmadan eOkul yonetim bilgi sistemi uzerinden yapıldı

Cocuğunuzun hangi okula kaydının yapıldığını eOkul Yonetim Bilgi sistemi giriş ekranından cocuğunuzun TC kimlik numarasıyla giriş yaparak oğrenebilirsiniz

Similar threads

MEB zorunlu ilköğretim yaşına giren öğrencilerin ilkokul 1 sınıfa, ilkokuldu tüketen öğrencilerin 5 sınıfa kaydı bulunduğu ikamet adresine göre otomatik olarak yapıldığını açıkladı Öğrencilerin MERNİS bilgileri göz önünde bulundurularak ikametgahlarına en yakın okula her hangi bir başvuruya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
2019 Cocuğum Hangi Okula Gidecek Cocuğum Hangi Okula Gidecek Kayıt Olacak Milli Eğitim Bakanlığı 20192019 İlkoğretime yeni başlayacakların kayıtları ilk defa olacaklar eokula girip sistem tarafından otomatik olarak yerleştirilecek 5 sınıfa başlayacak oğrenciler ortaokul olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Cocuğum Hangi Okula Gidecek Cocuğum Bu Yıl Hangi Okula Gidecek 2019 Milli Eğitim Bakanlığı 20192019 İlkoğretime yeni başlayacakların kayıtları ilk defa olacaklar eokula girip sistem tarafından otomatik olarak yerleştirilecek1 sınıfa başlayacak oğrenciler de ilkokul olarak belirlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Cocuğum Hangi Okula Meb Cocuğum Hangi Okula Kayıt Olacak ilkokula ilk defa kayıt olacak miniklerin okul kayıtları internet uzerinden otomatik olarak gercekleştirilecektir Siz sadece eokul uzerinden sisteme giriş yaparak cocuğunuzun hangi okula yerleştirildiğine bakmanız yeterlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Hangi Liseye Gidecek Cocuğum Cocuğum Hangi Okula Gidecek Bu yıl 9uncu sınıfa gidecek ve herhangi bir Anadolu, fen, teknik meslek lisesine yerleştirilmeyen oğrencilerimiz ise 14 Eylulden, yani SBS kayıt donemi tamamlandıktan sonra il ve ilcelerde bulunan genel liselere eokul uzerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt