Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuğum Kendine Guvenmiyor

Cocuğum Kendine Guvenmiyor
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cocuğum Kendine Guvenmiyor Yardım

Cocuğum Kendine Guvenmiyor Cozum

Annelerin ozellikle belli bir donemde cocuklarında gordukleri guvensizlik onları kaygıya surukler Cocuğunuzun kendine guvenmemesinin altında pek cok sebep yatabilir Bastırılmışlık yada yanlış ebeveyn tutumları bunların başında gelir Cocuğunuzun kendine guvenmesi icin şunları deneyeblirsiniz:

OLAYLARI HEP OLUMSUZ DEĞERLENDİRMEYİN

KENDİNİ VE DUYGULARINI NE DUŞUNUYORSUN , NASIL HİSSEDİYORSUN GİBİ SOZLERLE ANLAMAYA CALIŞIN

ONUN OKUL HAYATINA VE EĞİTİMİNE ONEM VERİN

SADECE ONUN İCİN AYIRDIĞINIZ ZAMANLAR OLSUN

ONUNLA BERABER SOSYAL AKTİVİTELERDE BULUNUN

YANLIŞ VE UYGUNSUZ CEZALANDIRMADAN KACININ

ONDAN BEKLENTİLERİNİZ COK AŞIRI OLMASIN

ONA SIK SIK SOZ HAKKI VERİN

TOPLULUK İCERİSİNDE SOZ ALMASINI TEŞVİK EDİN

ONU COCUK OLARAK GORMEYİP , VARLIĞINI ONEMSEYİN

YAŞINA UYGUN OYUN FAALİYETLERİNİ DESTEKLEYİN

ONU SIK SIK SEVDİĞİNİZİ SOYLEYİN

ONUN İCİN ONEMLİ OLAN ŞEYLERE SİZDE ONEM VERİN

ONUN ONEMLİ GUNLERİNİ UNUTMAYIN

Similar threads

Çocuğum Kendine Güvenmiyor Yardım Çocuğum Kendine Güvenmiyor Çözüm Annelerin özellikle belirli bir dönemde çocuklarında gördükleri güvensizlik onları kaygıya sürükler Çocuğunuzun kendine güvenmemesinin altında o kadar çok sebep yatabilir Bastırılmışlık yada yanlış ebeveyn tutumları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cocuğum Yemek Yemiyor Cozum Cocuklar ozellikle Hayır donemlerinde ( yaklaşık 18 ay ile 3 yaş arası ) anne ve babasına karşı cıkmanın ve kişiliğini ispatlamanın bir şeklinide yemek'lerde gosterirler Onune koyduğunuz şeyleri daha evvel yiyen, bitiren cocuğunuz bir bakmışsınız ağzına hic bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Cocukluk doneminde gorulen depresyon, normal “bunalımdan ve cocuğun gelişimi sırasında karşılaşılan gunluk ruh halinden farklıdır Bir cocuğun depresif ya da uzgun gorunmesi her zaman icin depresyon rahatsızlığı olduğu anlamına gelmez Ancak eğer bu semptomlar kalıcı, rahatsız edici hale gelir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Okul Öncesi Eğitimin Önemi Nedir Mektep oncesi egitim neden onemlidir? Mektep Öncesinde Çocuğa Verilicek Eğitimin Önemi Hakkında Bilgiler Okul Öncesi Eğitimin Önemi Okul oncesi egitimin cocuklar, aileler ve toplum acisindan bircok faydasi vardir 06 matem arasini kapsayan erken cocukluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
İlk Yardım Aşamaları nelerdir İlk Yardım temel Aşamaları İlk Yardım Aşamaları hakkında bilgi İlk Yardım Aşamaları ILKYARDIMIN TEMEL ASAMALARI: Ilk once yaralinin genel saglik durumu degerlendirilir Yaralinin omuzlarina hafifce dokunup ona seslenerek bilincinin yerinde olup olmadigi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt