Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocuğum neden uyumuyor?

Çocuğum neden uyumuyor?
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Çocuğum niçin uyumuyor? çocuğum uyumuyor,çocuğunuz uyumuyor mu,çocuğum uyumuyor ne yapabilirim,bebeğim hemencecik uyanıyor sebebi ne olabilir,çocuğum uyumuyor bana ne tavsiye edeceksiniz,çocuğum uyumuyor hastamı, 36078 36078 cocugumnedenuyumuyor5c50171d2c124cocugumnedenuyumuyor5c50171d2c124 200 292 yenidogan2wucnukl930cpyj6ybp05cjpg36078 Çocuğum neden uyumuyor? yenidogan2wucnukl930cpyj6ybp05cjpg36078 Çocuğum neden uyumuyor? Çocuğum uyumuyor, ne yapabilirim? sorusuna şöyle bir yanıt verebiliriz Uyumayabilir Bu şart uzun zaman devam ederse annebabanın bedensel ve ruhsal sağlığını bile bozacak ülkü gelebilir Kadınlardan sıkça şunlar duyulur bebeğim, aylık olduktan sonradan geceleri doğru akıcı uyumaya başladım Haklı olarak “Bu işi sen de becerememişsin Bana ne öğüt edeceksin? diyebilirsiniz Üçüncü çocuğumun uyku meselesini geç çözmemin bir takım sebepleri vardı Çocuklar alışılagelmiş olarak üçüncü ayın sonundan itibaren, gece asgari 67 saat uyumaya başlar Daha az veya daha çok uyuyanlar da olabilir kuşkusuz Orası şansa kalmış Her insanın uykuya olan ihtiyacının öbür olduğunu doktorlar da onaylıyor Eğer fazla uykuya ihtiyaç duymayan ‘küçük halk müziği’dan birine sahipseniz, sizin için üzgünüm Ama eğer sizin koynunuzda fazla hoş uyuyor ama kendi yatağına yatırınca kıyameti koparıyorsa (fakat başlıca böyledir), dikkatli olmak gereken birkaç nokta var demektir Eğer henüz emzirme dönemindeyseniz, çocuk zaten günün büyük bir bölümünde sizinle beraber demektir Gazını çıkardıktan sonradan onu kendi yatağında uyutmaya alıştırarak işe başlayın Birincil günlerde ev topluluk olacaktır O dönemde her gün diğer birinin kucağında uyumaya alışırsa, yalnız kaldığınızda zorluk çekersiniz Bebeğin gece ile gündüzü karıştırmaması için, gündüz karanlık odada uyutmayın Odasına bir radyo koyun Hem tavır, keza müzik olan bir kanala ayarlı olsun  

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt