Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuğum Paylaşmayı Bilmiyor

Çocuğum Paylaşmayı Bilmiyor
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çocuğum Paylaşmayı Bilmiyor ne yapmalıyım

Çocuklar Özellikle konuk geldiğinde oyuncaklarını paylaşmak istemeyen çocukların çıkardıkları kriz, annebabaları mağdur durumda bırakırKüçük çocuklar benim demekten hoşlanır Benim oyuncağım, Benim annem Hem her şeyi sahiplenir keza de kıskanırlar Bilhassa de oyuncakları söz konusu ise

Çocuk Değerlisi elinden alındığında kıyameti koparır, ağız dalaşı eder, ağlar hatta üstüne gidilirse kendini yerlere atar Ebeveyn ise Onun eşyası çok kıymetlidir, kimseyle paylaşmaz diyerek çocuğun kıskanç ve paylaşmayı bilmediğinden tasa yanar Oysaki paylaşma duygusu an be an ve çocuğa zarar vermeden öğretilebilir

Küçük yaşlarda çocuklar, benmerkezci bir akıl yapısına sahip oldukları için paylaşmaktan hoşlanmaz Bilhassa 3 yaşın altındakilerin paylaşmayı sevmediğini vurgulayan uzmanlar çocukların kıyafet, annebaba ve eşyaları kendi bedeninin bir parçası olarak gördüğünü söylüyor Çocuk kendi bedenine ait bir şeyi vermek istemez Alındığı zaman tedirgin, kavgalı ve şahlanmış tavırlar geliştirebilirdiyen Ertürk, bu tutum şeklinin de sıradan karşılanması gerektiğini belirtiyorlar *

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt